tiistai 6. lokakuuta 2009

Puolukkavispipuuro

Tulin vain muistuttamaan, että nyt on hyvä hetki tehdä vispipuuroa! Ohje löytyy mannaryynipussin kyljestä, mutta tässä oma ohjeeni.

  • 5 dl puolukoita
  • 1 l vettä
  • 1,5 dl mannaryynejä
  • 1 dl sokeria
  • (ripaus suolaa)
Tehosekoita ja siivilöi puolukat. Keitä sosetta ja vettä reilu viisi minuuttia. Sekoita joukkoon mannaryynit. (Vaaleista mannaryyneistä tulee kuohkeampi vispari kuin tummista.)

Anna puuron kiehua kymmenisen minuuttia pienellä lämmöllä. Sekoittele välillä. Mausta suolalla ja sokerilla ja anna jäähtyä - parveke on tähän vuodenaikaan oiva apukeino tähän tarkoitukseen!

Vatkaa puuroa sähkövatkaimella ainakin viisi minuuttia, jotta puurosta tulee oikein vaaleanpunaista ja kuohkeaa. Tarjoa kasvimaidon (ja sokerin) kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu