tiistai 23. marraskuuta 2010

PechaKucha-ilta

Minulta kysyttiin, haluaisinko tulla kertomaan vegaanileivonnasta PechaKucha-iltaan. En ollut koskaan aikaisemmin kuullutkaan kyseisestä formaatista, mutta idea vaikutti niin kivalta, että tottakai suostuin. PechaKucha-illassa jokainen esiintyjä näyttää kaksikymmentä kuvaa ja kertoo jokaisesta kuvasta kaksikymmentä sekuntia. Yksinkertainen ja toimiva idea!

Tämänkertainen PechaKucha oli osa Tampereen arkkitehtuuriviikkoa ja sen järjesti Kulttuuriyhdistys Tilanne Ry. Tampereen Klubille oli tähän PechaKucha-iltaan saapunut seitsemän esiintyjää lisäksi yksi esiintyjä oli estynyt saapumasta paikalle, mutta hänen kuvansa näytettiin tästä huolimatta. Mukana olivat muun muassa Degrowth-ajatuksista kertova Marko Ulvila sekä intialaista ja suomalaista kulttuuria esityksessään vertaillut lääkäri Prakash Oomman.


Jos video ei toimi tässä, myös tämän linkin takaa löytyy oma esitykseni. Kuvanlaatu ei valaistusolosuhteista johtuen ole paras mahdollinen, mutta ääni ja valitettavasti myös kaamea Tampereen murre kuitenkin kuuluvat hyvin.

Oli tosi hauskaa olla mukana tällaisessa jutussa! Kiitokset järjestäjille!!

PS. Esityksessä mainituista marengeista ei ole vielä ollut juttua blogissa, mutta kunhan ehdin, niin kirjoittelen niistäkin.

4 kommenttia:

  1. Itselle ei tarttunut dambere korvaan lainkaan :)

    Marenkeja vaaditaan blogiin pikimmiten!

    VastaaPoista
  2. miten upea esitys! mahtava nähdä, kuka blogia kirjoittaa ;)

    VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu