torstai 1. joulukuuta 2011

Eettiset joulumarkkinat viikonloppuna!

Heipparallaa kaikille!

Tulevana viikonloppuna Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään Eettiset joulumarkkinat, jonne toivotan kaikki hyvän omantunnon lahjoista kiinnostuneet tervemenneiksi. Markkinat ovat Eläinoikeusyhdistys Faunan, Animalian ja Helsingin Maan ystävien käsialaa. Yhdistysten mielestä "joulun hyvän tahtoisuuden tulisi ulottua omasta lähipiiristä myös muihin ihmisiin, eläimiin ja ympäristöön." Olen täysin samaa mieltä ja siksi onkin ihan huippumahtavaa, että koko tapahtuman tarjonta on mahdollisimman ympäristö- ja ihmisystävällistä ja kaiken tämän lisäksi ihan kokonaan vegaanista!


Eettisten joulumarkkinoiden nettisivut lisätietoineen, lahjavinkkeineen ja resepteineen löytyvät osoitteesta www.eettisetjoulumarkkinat.net. Tapahtuma löytyy myös Facebookista, jonka kautta sitä on kätevä mainostella FB:a käyttäville kavereille.

Menkää sinne!

2 kommenttia:

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu