keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Snickerspehmis pikana


Tämä ei oikeasti ole resepti, koska tässä vain sekoitetaan yhteen valmiita aineksia. Pehmis maistuu kuitenkin sen verran hyvältä, että ei kai se haittaa.



Snickerspehmis pikana kahdelle
  • 2 dl vaniljakaurajäätelöä
  • 0,25 dl suolattua maapähkinävoita
  • 2 tl kaakaojauhetta
  • 1 rkl kauramaitoa
  • 2 jäätelövohvelia (esim. Frasi)
  1. Sekoita jäätelö, maapähkinävoi, kaakaojauhe ja kauramaito pehmikseksi.
  2. Täytä jäätelövohvelit pehmiksellä ja syö ennen kuin sulaa!
Jos sinulta löytyy suolapähkinöitä, sekoita niitäkin pehmiksen sekaan tai koristele pehmikset lopuksi niillä.

6 kommenttia:

  1. Eikä, nyt tuli kesä! :) Kiitos ja kumarrus ja niiaus tästä. Resepti lähti suoraan tallennukseen ja nyt se matkaa sähköpostilinjoja pitkin kohti koti-Suomea. Äiti saa valmistautua tekemään tällaiset tötteröt kunhan meikäläinen tulee pääsiäiseksi lomille Suomeen! :) Voihan juku, helppo kuin mikä ja tässä saa tosiaan makeaa mahan täydeltä! Njam.

    P.s. Tässä mennään tosin ihan pikkuisen Brittien reviirille, täältä kun ovat lähtöisin maailmankuuluiksi yltäneet "Friteeratut snickers-patukat" xD Voi ällötys.

    VastaaPoista
  2. Hyvää kesää sitten vaan Marialle :) Snickers-patukasta on olemassa vegaaninen versio nimeltä Jokerz. Pitäisiköhän testata sellaisen friteeraamista?

    VastaaPoista
  3. Poikaystävä sanoi, että "maistuupas terveysruoalta" :DD Aikamoista!

    VastaaPoista
  4. Oon sitten ehkä jollain hippiasteikolla ylittänyt tietyn rajan, koska mun mielestä tämä maistui lähinnä makealle ja kaikelle muulle syntiselle :D

    VastaaPoista
  5. Joo, siis toi kommentti oli nimenomaan vastakkaista tarkoittava, eli makumme on sama!

    VastaaPoista
  6. Ahaa, mä ajattelin, että terveysruoka = hippiruoka = pahaa :D Hyvä kuitenkin, jos homma menikin putkeen!

    VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu