sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Junaratakakku


Eräs kolmevuotias tykkää kovasti leikkiä puisella junaradallaan, joten hän sai sellaisen myös synttärikakkunsa päälle. Oli kivat synttärit tänään(kin), joten kiitokset kolmenvanhalle sekä hänen vanhemmilleen!



Junaratakakku
  • Tein kakkupohjan tällä reseptillä ja paistoin sen uunipellillä.
  • Kostutin kakun veden, sokerin ja sitruunamehun seoksella.
  • Kakun välissä on mansikkaa, banaania ja mangoa, kutakin omassa välissään soijavispin kera.
  • Kakku on kuorrutettu Alron Airy & Creamy -soijavispillä.
  • Koristeet on muotoiltu mantelimassasta, joka on värjätty Squires Kitchenin pastaväreillä.


6 kommenttia:

  1. Miten musta ihan tuntuu että mä palkkaan sut tekeen ainakin kakunkoristeet seuraavaan synttärikakkuun mitä täs taloudes tarvitaan :D

    VastaaPoista
  2. enni: Vois olla hauskaa tehdä pelkät koristeet, joten kysäise, jos tulee sellaisille tarvetta :)

    VastaaPoista
  3. Heippa, teetkö mantelimassan itse vai ostatko valmiina ja jos, niin mitä merkkiä suosittelet? (:

    VastaaPoista
  4. Olen joskus tehnyt itse mantelimassaa, mutta sen rakenne ei ollut ihan niin hyvin muotoutuva kuin valmiissa massoissa. Kaupoissa myydään useimmiten Mauste Sallisen ja Dr. Oetkerin mantelimassaa, joita molempia käytän. Jos on valinnan mahdollisuus, niin ostan Mauste Sallisen massaa.

    Koristeet voi tehdä myös sokerimassasta tai marsipaanista, mutta mantelimassa on näistä kolmesta parhaimman makuista, joetn käytän yleensä sitä.

    VastaaPoista
  5. Tämä kakku on niin hieno! Täytyykin myös testata noita pastavärejä.

    VastaaPoista
  6. Kiitos, Fairly Frivolous :) Olen ostanut Squires Kitchenin värejä Leipurin Putiikista, mutta niitä ei enää näkynyt heidän nettisivuillaan. Täytyy toivoa, että ovat vain väliaikaisesti loppu.

    VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu