lauantai 1. joulukuuta 2012

Ninjago-kakku


Kaverini lapsi tilasi itselleen jo monta kuukautta sitten Ninjago-kakun vihreällä Ninjagolla kuusivuotissynttäreitään varten. Tänään oli se päivä, jolloin tuo kakku näki päivänvalon. Toivottavasti päivänsankari tykkäsi kakustaan, vaikka Ninjago ei oikeasti näyttänytkään ihan Ninjagolta..



Kakku on koottu seuraavista asioista:
  • Kakkupohjana on tuttu ja turvallinen mansikkatäytekakun pohja. Paistoin kaksi pohjaa uunipellillä ja leikkelin sopiviksi paloiksi.
  • Kakussa on kahta eri täytettä, joista ensimmäinen on ihana vadelmamousse.
  • Toisena täytteenä on riisimaitosuklaamoussea, joka on ihanaa sekin.
  • Kakun kuorrutteena on vaniljakreemiä, jonka ohje löytyy täältä. Koska ruokotomusokeria ei myydä enää, voi kuorrutteessa käyttää tavallista tomusokeria.
  • Lego-ukkeli ja kirjaimet on muovailtu mantelimassasta. Jos teet kakunkoristeita pähkinäallergikolle, voit mantelimassan sijaan käyttää esimerkiksi Dr. Oetkerin sokerimassaa tai vaahtokarkin makuista kuorrutetta, jota myydään esimerkiksi Sokoksella.


On tosi hauskaa näin jälkikäteen huomata, että tein yhden Ninjagon yksityiskohdista väärin. Näin kuvasta, että vihreällä Ninjagolla olisi vyönsoljessaan kuva kasvoistaan, vaikka todellisuudessa kuvassa on geometrisia kuvioita. Hupsis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu