tiistai 17. helmikuuta 2009

Kamomillan konditoria

Aivan aluksi voisi olla hyvä hieman kertoa, mistä Kamomillan konditoriassa on kysymys...

Olen aina kirjoitellut satuja ja kaikenlaisia juttuja, joten tuntui hauskalta idealta yhdistää tämä harrastus toisen harrastukseni eli leipomisen kanssa. Kamomillan konditorian valmistamat herkut vilahtelevat saduissa, joiden päähenkilöinä toimivat niin satuolennot kuin metsäneläimetkin. Kamomillan konditoriaa ei siis ole oikeasti olemassa, vaikkakin tämän leipomon reseptejä voi toki käyttää oikeassa elämässä.

Osa Kamomillan konditorian resepteistä on minun keksimiäni, ja osa resepteistä on päätynyt Kamomillan konditorian reseptilaatikkoon keittokirjoista ja toisista blogeista. Tämän hetken ehdoton suosikkikeittokirjani on Colleen Patrick-Goudreaun kirja The joy of Vegan Baking, ja oletettavaa onkin, että tuon kirjan nimi vilahtelee täällä tiuhaan.

2 kommenttia:

  1. Colleen Patrick-Gourdeau tekee myös erittäin hyvää podcastia kasvissyönnistä! Hän vastailee hyvin ytimekkäästi ja selkeästi yleisimpiin ja vähän erikoisimpiinkin kysymyksiin ja aiheisiin kasvissyönnin periaatteisiin liittyen. Suosittelen jokaiselle joka on kiinnostunut kasvissyönnistä tai suosittelemaan niille, jotka ovat kiinnostuneita jos omat puhelahjat eivät aina ihan riitä muodostamaan isoista aiheista koherentteja ja ytimekkäitä tiivistelmiä :D

    http://www.compassionatecooks.com/podcast.htm

    VastaaPoista
  2. Tiedän tuon podcastin, vaikken siihen olekaan vielä ehtinyt tutustua. Patrick-Goudreaulta on ilmestymässä tänä keväänä myös uusi keittokirja, jota odotan innolla!

    VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu