Kamomillan konditoria on vegaaninen leivontablogi, jossa keskitytään helppoihin ja kaikille maistuviin resepteihin,
joiden ainekset voi ostaa perusruokakaupoista. Blogin reseptit ovat aina täysin kasviperäisiä eli munattomia ja maidottomia.
Tervetuloa mukaan eläinystävällisten herkkujen maailmaan!

Info | Reseptiarkisto | Täytekakkuopas
Munien korvaaminen | Maidon korvaaminen | Liivatteen korvaaminen
Tuulispään leivontakirja nettiin -projekti | Palmuöljyttömiä tuotteita leivontaan

Reseptiarkisto

Tervetuloa Kamomillan konditorian reseptiarkistoon! Blogissa on yli kuusisataa reseptiä, joiden joukossa on valtavasti kakkuja, keksejä, jäätelöitä, kuppikakkuja, whoopieita, piirakoita, erilaisia juomia, pullia ja vaikka mitä muuta. Koska reseptejä on paljon, on reseptiarkiston tarkoituksena helpottaa sopivan reseptin ja inspiraation löytämistä. Voit selata tunnisteita, joiden avulla voit etsiä reseptejä leivonnaistyypeittäin, juhlittain sekä ruokavalioittain.

Voit myös käyttää tätä hakukenttää. Hakukenttä ei valitettavasti toimi täysin kattavasti ja se voi jättää sopivia reseptejä haun ulkopuolelle. Jos siis etsit jotain tiettyä, mutta haku ei sitä löydä, voit jättää kysymyksen aiheesta kommenttikenttään.


Makeat leivonnaiset

Suolaiset leivonnaiset

Juhlat

Ruokavaliot

Kaikki Kamomillan konditorian reseptit ovat vegaanisia eli ne ovat automaattisesti maidottomia, munattomia, laktoosittomia ja liivatteettomia.
  • Gluteenittomat reseptit ovat joko sellaisenaan gluteenittomia tai reseptin yhteydessä on annettu ohjeet reseptin muokkaamiseen gluteenittomaksi. 
  • Soijattomat reseptit ovat joko sellaisenaan soijattomia tai niiden soijaa sisältävät raaka-aineet on helppo vaihtaa muihin tuotteisiin.
  • Pähkinättömät reseptit ovat sellaisenaan pähkinättömiä tai sellaisia, joista pähkinät voi helposti jättää pois.

Muut kuin reseptit


Olen koonnut tähän joitakin suosikkireseptejäni kuvien kera innostajaksi jokaiselle, joka etsii blogistani herkkureseptejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti