Kamomillan konditoria on vegaaninen leivontablogi, jossa keskitytään helppoihin ja kaikille maistuviin resepteihin,
joiden ainekset voi ostaa perusruokakaupoista. Blogin reseptit ovat aina täysin kasviperäisiä eli munattomia ja maidottomia.
Tervetuloa mukaan eläinystävällisten herkkujen maailmaan!

Info | Reseptiarkisto | UKK | Vinkkejä aloittelijoille | Täytekakkuopas
Tuulispään leivontakirjan reseptit | Omena- ja marjareseptejä
Miten korvata vegaanivaihtoehdoilla: Kananmunat | Maitotuotteet | Liivate
Vegaanisia leipomisvinkkejä erikoisruokavalioille: Gluteeniton | Soijaton | Palmuöljytön

Tuulispään leivontakirja


Tältä sivulta löydät kaikki kirjoittamani Tuulispään leivontakirjan reseptit. Kirjaa ei saa enää kaupoista, joten lisäsin kaikki sen reseptit blogiin, jotta ne ovat kaikkien käytettävissä milloin vain ja täysin ilmaiseksi. Kirja julkaistiin vuonna 2015, mutta sen leivonnaiset ovat edelleen ajankohtaisia. Ne ovat helppoja ja sopivat myös aloittelijoille, niiden raaka-aineet voi ostaa tavallisesta ruokakaupasta ja ne maistuvat hyviltä. Nämä reseptit tekevät vegaanisesta leipomisesta ihan tavallista leipomista.

Reseptejä on yli kuusikymmentä, ja niiden joukossa on paljon helppoa ja mielenkiintoista leivottavaa muffinssien, kuppikakkujen, piirakoiden, kuivakakkujen, ruutujen, pullien, munkkien, lättyjen, täytekakkujen ja whoopieiden ystäville. Kaikki reseptit ovat täysin vegaanisia eli maidottomia, munattomia ja laktoosittomia. Useimmat reseptit on mahdollista tehdä ilman pähkinää, soijaa tai gluteenia. Näistä on erilliset ohjeistukset reseptien yhteydessä.

Rullaile sivua alaspäin, niin pääset reseptien luokse!


Eläinsuojelukeskus Tuulispää ja Unelma paremmasta huomisesta

Eläinsuojelukeskus Tuulispää on minulle tärkeä paikka, mutta vieläkin tärkeämpi se on tietysti sen eläinasukkaille. Tuulispäässä asuu tällä hetkellä kuutisenkymmentä eläintä, kuten sikoja, kanoja ja kukkoja, lampaita, nautoja, hevosia, vuohia, kaneja, hanhia ja sorsia sekä yksi turkistarhalta karannut sinikettu. Eläimiä yhdistävä tekijä on se, että ilman paikkaa Tuulispäässä niiden elämä olisi jo päättynyt, vaikka suurin osa niistä on nuoria ja terveitä. Tuulispään tärkeä tehtävä on paitsi tarjota koti näille eläimille, myös puhua kaikkien niiden lajitoverien puolesta.


Tarjoan Tuulispään leivontakirjan reseptit blogissa ihan ilmaiseksi, mutta haluan samalla esittää toiveen kaikille heille, joilla on mahdollisuus auttaa Tuulispäätä rahallisesti. Tuulispää unelmoi laajenemisesta, jotta se voisi tarjota nykyisille eläinasukkaille vieläkin paremmat olosuhteet sekä mahdollisuuden kasvattaa toimintaa uuteen suuntaan ja auttaa siten vieläkin suurempaa joukkoa eläimiä. Tuulispäälle on tarjottu ostettavaksi maata ja rakennuksia aivan nykyisen Tuulispään vierestä! Jos haluat auttaa Tuulispäätä, kannustan lahjoittamaan Unelma paremmasta huomisesta -keräykseen ja kertomaan keräyksestä kavereille.

Voit lahjoittaa Tuulispään keräykseen seuraavilla tiedoilla:

Saaja: Eläinsuojeluyhdistys Tuulispää
Tilinumero: FI0954340820109143
Viitenumero: 10207

Tiedot rahankeräysluvasta sekä tarkemman kuvauksen laajentumissuunnitelmista saat Tuulispään sivuilta.


Reseptit

Löydät linkit kaikkiin Tuulispään leivontakirjan resepteihin tästä. Toivotan sinulle ihania leipomis- ja herkutteluhetkiä näiden reseptien parissa!

Merkinnät suluissa reseptien perässä:

G = resepti on gluteeniton tai sen voi tehdä myös gluteenittomana
S = resepti on soijaton tai sen voi tehdä soijattomana
P = resepti on pähkinätön tai sen voi tehdä pähkinättömänä

Koska kaikki reseptit ovat vegaanisia, ne ovat myös maidottomia, munattomia, laktoosittomia ja liivatteettomia.

Keksit


Muffinssit ja pikkukakkuset
Piirakat ja ruudutPullat
Munkit
Kakut


Whoopiet

Lätyt
Namit, lusikoitavat herkut ja muut reseptit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti