Satu Saunion vegaaninen leivontablogi

Info | Reseptihakemisto | Täytekakkuopas | Tuulispään leivontakirja
Näin korvaat: Kananmuna | Kermavaahto | Tuorejuusto | Muut maitotuotteetLiivate
Erityisruokavaliot: Gluteeniton | SoijatonPalmuöljytön

Tuulispään leivontakirja


Tältä sivulta löydät kaikki kirjoittamani Tuulispään leivontakirjan reseptit. Kirjaa ei saa enää kaupoista, joten lisäsin kaikki sen reseptit blogiin, jotta ne ovat kaikkien käytettävissä milloin vain ja täysin ilmaiseksi. Kirja julkaistiin vuonna 2015, mutta sen leivonnaiset ovat edelleen ajankohtaisia. Ne ovat helppoja ja sopivat myös aloittelijoille, niiden raaka-aineet voi ostaa tavallisesta ruokakaupasta ja ne maistuvat hyviltä. Nämä reseptit tekevät vegaanisesta leipomisesta ihan tavallista leipomista.

Reseptejä on yli kuusikymmentä, ja niiden joukossa on paljon helppoa ja mielenkiintoista leivottavaa muffinssien, kuppikakkujen, piirakoiden, kuivakakkujen, ruutujen, pullien, munkkien, lättyjen, täytekakkujen ja whoopieiden ystäville. Kaikki reseptit ovat täysin vegaanisia eli maidottomia, munattomia ja laktoosittomia. Useimmat reseptit on mahdollista tehdä ilman pähkinää, soijaa tai gluteenia. Näistä on erilliset ohjeistukset reseptien yhteydessä.

Rullailemalla sivua alaspäin pääset reseptien luokse!


Eläinsuojelukeskus Tuulispää

Eläinsuojelukeskus Tuulispää on minulle tärkeä paikka, mutta vieläkin tärkeämpi se on tietysti sen eläinasukkaille. Tuulispäässä asuu tällä hetkellä kuutisenkymmentä eläintä, kuten sikoja, kanoja ja kukkoja, lampaita, nautoja, hevosia, vuohia, kaneja, hanhia ja sorsia sekä turkistarhalta karanneita onnekkaita kettuja sekä yksi minkki. Eläimiä yhdistävä tekijä on se, että ilman paikkaa Tuulispäässä niiden elämä olisi jo päättynyt, vaikka suurin osa niistä on nuoria ja terveitä. Tuulispään tärkeä tehtävä on paitsi tarjota koti näille eläimille, myös puhua kaikkien niiden lajitoverien puolesta.


Tarjoan Tuulispään leivontakirjan reseptit blogissa ihan ilmaiseksi, mutta haluan samalla esittää toiveen kaikille heille, joilla on mahdollisuus auttaa Tuulispäätä rahallisesti tai muilla tavoin. Voit lahjoittaa rahaa ajankohtaisiin keräyksiin, alkaa kummiksi jollekulle eläinasukkaalle, liittyä jäseneksi tai tehdä tavaralahjoituksen. Saat lisätietoa eri auttamistavoista Tuulispään sivuilta. Tuulispäällä on myös nettikauppa, josta voi ostaa aineettomia lahjoja sekä hienoja tukituotteita, kuten kangaskasseja, koruja, julisteita, tarroja sekä paitoja.

Reseptit

Löydät linkit kaikkiin Tuulispään leivontakirjan resepteihin tästä. Toivotan sinulle ihania leipomis- ja herkutteluhetkiä näiden reseptien parissa!

Merkinnät suluissa reseptien perässä:

G = resepti on gluteeniton tai sen voi tehdä myös gluteenittomana
S = resepti on soijaton tai sen voi tehdä soijattomana
P = resepti on pähkinätön tai sen voi tehdä pähkinättömänä

Koska kaikki reseptit ovat vegaanisia, ne ovat myös maidottomia, munattomia, laktoosittomia ja liivatteettomia.

Keksit


Muffinssit ja pikkukakkuset
Piirakat ja ruudut
Kakut


Whoopiet

LätytPullat
Munkit
Namit, lusikoitavat herkut ja muut reseptit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti