torstai 31. maaliskuuta 2011

Pitsaa aprillipäiväksi


Huomisen höynäytyspäivän kunniaksi leivoin tällaisen pitsan.Lähempi tarkastelu paljastaa, että kaikki ei ole tässä pitsassa ihan kunnossa.


Pitsapohjana on käytetty pullataikinaa, jonka päälle on levitetty mansikkahilloa ja ananaspaloja. Paistamisen jälkeen pitsan päälle on vielä aseteltu mantelimassasta tehtyä salamia ja pursotettu margariinista, kasvimaidosta ja tomusokerista valmistettua juustoa.


Salamille saa hyvän värin punaista pastaväriä ja kaakaojauhetta mantelimassan sekaan vaivaamalla. Juustomassa on värjätty kurkumalla. Oreganona on tässä pitsassa käytetty Wiltonin syötävää glitteriä, jota on lisätty vasta tuon pitsasiivun päälle.

Hauskaa aprillipäivää! Älkää vetäkö ketään nenästä liian kovasti!

9 kommenttia:

 1. Heh, todella siisti idea! En kyllä pahastuisi jos tuollaista pitsaa joku tarjoaisi :) .

  VastaaPoista
 2. Hauska! Jaksat kyllä väkerrellä. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kaikille! Huomenna sitten pitsaa naamariin :)

  VastaaPoista
 4. Hahah, loistavaa! Toivottavasti sait jotain narrattua :)

  VastaaPoista
 5. Huhu huijauksesta kiiri ruokapöytään ennen pitsaa, mutta siitä huolimatta joillakin pöytäkumppaneilla kesti hetken aikaa hoksata huijauksen laatu :)

  VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu