sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Ravintolapäivä tulee Ysäridiscoillen!


Ravintolapäivänä eli lauantaina 19.11. klo 18 alkaen laitetaan Tampereella bassot täysille ja jorataan itsemme lämpimiksi! Bilepaikkana toimii Kauppakatu 4:n sisäpiha, jonne pääsee Runsaudensarvi-kaupan oven viereisestä porttikongista.Café Ysäridisco tarjoilee pieniä suolaisia ja makeita naposteltavia, joiden herkullisuudessa ei ole mitään rajaa! Syömisen ohessa voi kuunnella parhaimpia ysärihittejä ja muistella salihousuja, vyölaukkuja ja koulun liikuntasalin discon hienoja tanssiliikkeitä.

Café Ysäridisco tarjoaa seuraavanlaisia antimia:

Pikkusuolaiset
- Speden spelien spitsapala 1 €
- Beverly Hillsin burgeri 2 €

Pienet makeat
- Jurassic Parkin juustokakku 1 €
- Kaunottaren ja hirviön pikkukakkuset 1 €
- Matrixin mokkapala 0,50 €

Juomat
- Kapteeni Planeetan kahvi 0,50 €
- Tuomion päivän Terminator-tee 0,50 €
- Viidakon Ykän vaahtokarkkikaakao 1 €
- Lastentarhan kytän limsa 1,5 €

Ysäridiscon ei ole tarkoitus tuottaa voittoa, joten pikkupurtavillamme on myös pikkuiset hinnat. Kahvilamme tarjoilut on valmistettu alusta asti ihan itse sekä mahdollisimman pitkälle reilun kaupan ja luomuraaka-aineista. Ruokamme maistuvat ihan kaikille, mutta erityisen hyvin ne käyvät allergikoille ja vegaaneille. Myös gluteenittomia ja pähkinättömiä vaihtoehtoja on saatavilla!

Be there...
...or be square!


Tapahtuma löytyy toki myös Facebookista! Ravintolapäivän sivut löytyvät osoitteesta ravintolapaiva.com.

4 kommenttia:

 1. hehee, tulisin heti tuonne fiilistelemään, ellen olis samaan aikaan omassa raflassani Skidisti Raakailemassa :)

  Outi/Keittiökameleontti

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Vietämme Uudessa Mustassa tässä kuussa Paluu juureksiin -marraskuuta. Se tarkoittaa sitä, että kuukauden aikana pyrimme buustaamaan kotimaisia juureksia parhaamme mukaan. Juureksethan ovat toki pop, mutta kukaan ei enää jaksa vetää yhtään lanttumössöä tai punajuuripaistosta – nyt tarvitaan jotain uutta.

  Siihen liittyy myös blogihaasteemme, johon toivoisin sinun ehtivän osallistua. Haaste on jaettu neljään eri juurekseen, joista jokaista kokkaillaan vuoroviikoin. Ajatuksena on tuoda suomalaisiin raaka-aineisiin maailman maustetta. Ideat voi siis poimia ulkomailta: miten juures taipuu sushiin, mezeen, tortillaan, pastaan, you name it!

  Ensimmäinä estradille astui punajuuri, sitten lanttu ja tällä viikolla kokataan palsternakasta. Ensi viikolla lavan valtaa nauris, josta siis toivoisimme sinun loihtivan jotain uutta, houkuttelevaa ja ulkomailta lainattua. Tähän sinut on haastanut Puolitiessä-blogin Anni.

  Haasteeseen osallistuminen tapahtuu näin:

  – Ilmoita minulle hanne.valtari/at/tarinatalo.fi -osoitteeseen, että olet mukana.
  – Kehittele  marraskuun kolmannen viikon aikana (23.–29. marraskuuta) ulkomailta oppeja saanut naurisohje, toteuta se  ja tee repeptistä postaus. Ideoiden lainailu on tietenkin sallittua, joten ihan ikiomaa ohjetta ei nyt vaadita. Lähetä minulle sähköpostiin linkki, kun reseptipostaus on valmis.
  – Haasta myös muita blogeja kokkaamaan nauriksesta. Ilmoita haastamiesi blogien osoitteet minulle mahdollisimaan pian, niin osaan antaa heille lisätietoa ennen haasteen alkua.

  Jokaisen haasteviikon loputtua kerään resepteistä koosteen, joka julkaistaan Uuden Mustan sivuilla torstaisin. Punajuuri- ja lanttureseptikoosteet löytyvät jo sivuilta.

  Käytän mahdollisesti jutussa myös haasteeseen osallistuneiden reseptikuvia, mutta merkitsen tietenkin kuvaajaksi bloggaajan – onko tämä sinulle ok?

  Iloa ja aurinkoa!
  Hanne, Uusi Musta

  VastaaPoista
 3. Toivotavasti herkkujen, erityisesi hampurilaispihvien, reseptejä ilmaantuu tännekin.. =o)
  Ihanaa, että jotkut jaksaa ja viitsii! <3

  VastaaPoista
 4. Outi: Teillä taisi myös olla kiva ravintolapäivä :)

  Hanne: Voihan nauris! Tämä kuulostaa sen verran jännittävältä asialta varsinkin näin makeita leipomuksia esittelevän blogistin näkökulmasta, että yritän ehdottomasti osallistua mukaan.

  Anonyymi: Hampurilaispihvit olivat Viiden tähden vegaanista hieman muokattuja seitanpihvejä, joille taitaa löytyä resepti myös Chocohili-blogista. Niitä kehuttiin kyllä tosi paljon! Seuraavasta postauksestani löytyvät reseptilinkit melkein kaikelle muullekin, mitä tarjoilimme lauantaina.

  VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu