torstai 6. toukokuuta 2010

Alpron maustamattoman jukurtin koostumus muuttunut!

Hei kaikki,

en yleensä kirjoita tällaisista aiheista, mutta nyt on tilanne vakava. Chocochilin Elina jo postasi aiheesta otsikolla Kansallinen hätätila!, joka kuvaa tilannetta erittäin hyvin.

Alpron maustamattoman soijajukurtin koostumusta on muutettu muun muassa siten, että se sisältää vanilja-aromia. Tästä ei kuitenkaan ole mainintaa tuotteen pakkauksessa - tuoteselosteessa lukee vain aromi. Tuotteen nimi on Yofu Naturell, joten voin uskoa, että moni on mennyt lankaan, ostanut tuota ja valmistanut siitä maukkaan vaniljanmakuisen dippikastikkeen sipseille tai valloittavan vaniljanmakuisen pippurisen vaniljatuorejuuston...

Alpron "maustamatonta" soijajukurttia ei siis voi enää käyttää suolaisessa leivonnassa tai ruoanlaitossa. Toivottavasti kaikki lukijat lähettävät Alprolle palautetta aiheesta! Vastaukseksi on odotettavissa liitetiedosto, jossa on ympäripyöreä selitys tapahtuneesta. Teksti on luettavissa myös täällä. Tästä huolimatta palautteen antaminen on äärimmäisen tärkeää, sillä mitään vastaavaa oikeasti maustamatonta tuotetta ei Suomesta tällä hetkellä saa!

Palautetta voi käydä antamassa täällä: http://www.alprosoya.fi/contact-navigation/contact-us-fi.html

5 kommenttia:

 1. Kiitos suorasta linkistä palauteboksiin. Tulipahan mielipide ilmaistua, kun se kävi näin kätevästi. Alpro sucks!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti moni muukin käy antamassa palautetta :) Taitaa olla aika paljon turhautuneita vegaaneita kauppojen jukurttihyllyillä näinä päivinä...

  VastaaPoista
 3. Jee joo samoin kiitti suorasta linkistä, helpotti palautteen antamista huomattavasti!

  VastaaPoista
 4. Eikö GoGreenillä ole litran pönikässä maustamatonta? Muistelen nähneeni sellaisen kaupassa ihan parin viikon sisällä.

  VastaaPoista
 5. GoGreenillä on maustamaton jukurtti, mutta sitä ei ole oikein missään saatavilla - ainakaan Tampereella en ole nähnyt sitä missään. Alpron maustamaton sen sijaan kuuluu melkein minkä tahansa pikkukaupan valikoimaan. GoGreen on kuulemani mukaan Alproa löysempää, joten ei siksikään toimi samalla tavalla kuin Alpron entinen maustamaton.

  VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu