keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Kuluttajapalautteen antaminen kannattaa

On erittäin mukavaa saada kirjoittaa blogin sadas postaus tästä aiheesta. Näin kirjoittaa Alpro Soya Finland Facebookin Mitä ihmettä Alpro? -ryhmässä:

"Runsaan kuluttajapalautteen takia Alpro soya tuo Suomen kauppoihin heinäkuun puolivälissä uuden maustamattoman yofun, jossa ei ole vaniljan makua. 500 gramman purkissa oleva uusi maustamaton yofu sopii myös jatkossa mainiosti kaikkeen ruoanlaittoon tai sellaisenaan nautittavaksi."

Kiitos Alpro! Kiitos erityisesti kaikki Alprolle palautetta lähettäneet!

4 kommenttia:

 1. Ohhoh, hieno homma! Minä en kyllä lähettänyt mitään (olen sentään tuossa tukiryhmässä :D) ja olin muutenkin jo luopunut toivosta Alpron aiempien tiedotteiden perusteella, mutta kyllä ne siellä vissiin sittenkin jotain ymmärtää. :) Vaikka eipä kai tuokaan enää mitään luomua ole?

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle, Kamomilla. Itse aktivoiduin sinun blogisi kautta :) Hieno homma!

  VastaaPoista
 3. Tästä opittiin se, että vegaaneille ei kannata ryttyillä ;) Kiinnostaisi kovasti tietää, kuinka paljon Alpro yhteensä sai palautetta - uskoisin, että sitä oli oikeasti paljon.

  Tuo uusi maustamaton yofu on luomua! Toivottavasti se soveltuu kaikkeen siihen, mihin vanha yofukin. Alpro soya fanit -ryhmän keskustelussa voi käydä tilaamassa itselleen kaksi maistiaispurkkia. Niitä jaetaan Helsingissä, Tampereella ja Turussa ennen kuin tuote tuodaan kauppoihin: http://www.facebook.com/topic.php?uid=459553450133&topic=13997

  VastaaPoista
 4. Jee! Kiitokset sinulle tiedon ja linkin levittämisestä!

  VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu