Kamomillan konditoria on vegaaninen leivontablogi, jossa keskitytään helppoihin ja kaikille maistuviin resepteihin,
joiden ainekset voi ostaa perusruokakaupoista. Blogin reseptit ovat aina täysin kasviperäisiä eli munattomia ja maidottomia.
Tervetuloa mukaan eläinystävällisten herkkujen maailmaan!

Info | Reseptihakemisto | UKK | Täytekakkuopas
Vinkkejä aloittelijoille | Tuulispään leivontakirjan reseptit
Miten korvata vegaanivaihtoehdoilla: Kananmunat | Kermavaahto | Muut maitotuotteet | Liivate
Vegaanisia leipomisvinkkejä erikoisruokavalioille: Gluteeniton | Soijaton | Palmuöljytön
Ajankohtaista: mansikkatäytekakkua ja raparperiherkkuja

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

vegaanituotteet.net -sivusto on uudistunut

Vegaanin ja vegaanivieraan kestitsijän paras kaveri on uudistunut! Aikaisemmin Vegaanituotteet-sivusto kulki antisankari-lista nimellä, mutta nyt sivu on saanut oman domainin ja sen sisältöä on uudistettu entistä käyttäjäystävällisemmäksi. Kamomillan konditoriaan sivuston uudistus vaikuttaa siten, että aikaisemmin tänne postatut linkit vievät Vegaanituotteet-sivuston etusivulle sen sijaan, että ne menisivät sinne, minne linkit alunperin oli tarkoitettu. Kunhan minulla on aikaa, muutan vanhat linkit uusiin.Sivustolle on koottu listoja vegaanisista tuotteista, joita löytää ihan peruskaupoista. Tuotteet löytyvät sivuilta tuoteryhmittäin. Perusruokien joukosta löytyvät listat esimerkiksi margariineista ja kasvimaitotuotteista. Lisäksi löytyvät valmisruoat eri osastoittain sekä tietysti herkut, josta löytyvät karkit, leivonnaiset ja muut vastaavat ihanuudet. Sivulla on listattuna myös eläinperäiset lisäaineet ja muut valmistusaineet. Sivuston tieto ei koske ainoastaan ruokaa ja juomaa, vaan sivuilla on listat myös eläinkokeettomasta ja vegaanisesta kosmetiikasta ja puhdistusaineista.

Kannattaa aina silloin tällöin käydä kurkkaamassa Uutuudet & uutiset -osio, josta voi löytää iloisia yllätyksiä! Valitettavasti sieltä löytyy myös niitä ei-iloisia yllätyksiä, sillä sivulle päivitetään myös tietoja tuotteista, jotka ovat muuttuneet epävegaanisiksi.

Tosi kiva muutos sivustolla on se, että useat tuotteet on saatu listalle mukaan kuvan kera. Jos kaupasta joutuu etsimään jotain pelkän nimen perusteella, voi se olla vähän hankalaa. Tämä helpottuu tosi paljon, kun on jo etukäteen nähnyt kuvan tuotteesta. Tärkeä lisäys sivustolla on hakutoiminto. Siitä on varmasti tosi paljon apua silloin, jos ei oikein tiedä, mistä tuoteryhmästä jotain tiettyä tuotetta alkaisi etsiä.

Iso kiitos sivuston ylläpitäjille, jotka tekevät hommaa harrastus- ja vapaaehtoispohjalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti