sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Kamomillan konditorian leipomisillat

Koska leipominen on kivaa, mutta joissain tapauksissa se tuntuu pulmalliselta, aion järkätä marraskuussa neljä leivontailtaa. Kuka tahansa saa ilmoittautua iltoihin leipomaan, kyselemään, oppimaan ja tietysti syömään.Keksi-iltamat ma 7.11. klo 18
Keksi-iltamissa tehdään monenlaisia keksejä: suklaisia, pähkinäisiä ja täytettyjä.

Pikkukakkuskekkerit ma 14.11. klo 18
Pikkukakkuskekkereillä leivotaan ja koristellaan ihania cupcake-leivonnaisia eli pikkukakkusia.

Juustokakkujuhlat ma 21.11. klo 18
Valmistetaan juustokakku uunissa ja ilman uunia.

Kääretorttukestit ma 28.11. klo 18
Kääritään kaksi kääretorttua: marjainen ja unelmainen.

Illasta peritään pieni maksu (5 €), joka kattaa raaka-aineet, kahvin ja teen, pienen tietopaketin resepteineen ja kotieväiksi kaikki ne leivonnaiset, joita ei jakseta syödä illan aikana. Iltojen mahdollinen tuotto käytetään ensi toukokuun Vegfestin hyväksi.

Kyselyt ja ilmoittautumiset voi lähettää osoitteeseen kamomillankonditoria (ät) gmail.com.

Leivontaillat järjestetään Runsaudensarvi-kaupan alakerran keittiössä osoitteessa Kauppakatu 4.

2 kommenttia:

  1. Vautsi! Täällä olisi kaksi ehdottomasti kiinnostunutta leipurikokelasta. :) Vielä ei kyllä voida ilmoittautua, kun minäkin saan tietää työvuoroni aina vasta edeltävän viikon lopulla.. Tosi kiva idea kyllä!

    VastaaPoista
  2. Kiva :) Tässä on vielä melkein kuukausi aikaa ekaan leipomisiltaan, joten ihan varmasti myöhemminkin ehtii ilmoittautua. Kirjoitan joka tapauksessa tänne tai Facebook-sivulle muistutuksen aiheesta, jos ilmoittautuneiden määrä lähestyy maksimia.

    VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu