tiistai 18. lokakuuta 2011

Tunnustuksia


Tällainen kiva juttu odotti Arkipäivän aktivisti -blogissa mukavien sanojen kera. Kiitos!Omat kahdeksan tunnustustani ovat seuraavanlaiset:
 1. Luen tosi paljon sarjakuvablogeja ja vastaavia. Erityisesti tykkään Jupusta, Cyanide and Happinessistä, En vaan OSAA!:sta ja Mad Teaparty!:Sta.
 2. Haaveilen salaisesti siitä, että osaisin joskus taiteilla niin hienon kakun, että se päätyisi Cake Wrecks -blogin Sunday Sweetseihin.
 3. Pelkään salaisesti sitä, että tekisin joskus niin ruman kakun, että se päätyisi Cake Wrecks -blogin muihin kuin Sunday Sweet -postauksiin.
 4. Rekisteröidyin Spotifyhyn vasta muutama viikko sitten, koska luulin pitkään, että en enää ole niin kauhean kiinnostunut musiikin kuuntelemisesta. Haluankin pahoitella rekisteröitymisen jälkeisiä aikoja naapureiltani, jotka ovat saaneet kuunnella yksinlaulantaa ehkä enemmän kuin toivoisivat.
 5. En käsitä ihmisiä, jotka kotona yksin ollessaan pitävät ykkösvaatteita päällä. Itse olen tällä hetkellä pukeutunut mustaharmaaraidalliseen, reikäiseen paitaan, Kippari Kalle -teemaisiin, haaroista rikkinäisiin sinisiin pitkiin kalsareihin ja vaaleanpunaisiin nyppyyntyneisiin pörrösukkiin.
 6. Jos minun pitäisi valita lentämistaidon ja vedessä hengittämisen taidon väliltä, valitsisin vedessä hengittämisen.
 7. Yksi lempielokuvistani lapsena oli Poltergeist. Muita suosikkejani olivat muun muassa Poliisiopisto-elokuvat (Mahoney <3), Tuntematon sotilas (Edvin Laineen versio) ja Arkajalat.
 8. Olen lukenut Luolakarhun klaanin ja muut saman sarjan kirjat luvattoman monta kertaa.

Haluan antaa tunnustuksen eteenpäin Gastropapulle ja Vegaaniselle versiolle. Kumpikin blogi antaa omassa genressään konkreettisia apuneuvoja ja vinkkejä siitä, miten yksilötasolla ja kuluttajana voi tehdä vegaanisia valintoja. Gastropavun Liina käy syöpöttelemässä Tampereen ravintoloissa ja raportoi sitten niiden vegaanitarjonnasta. Vegaanisen version Mai puolestaan tarjoilee helppoja reseptejä, joilla muokata perinteisiä ruokapöytiemme eineitä täysin kasviperäisiksi.

2 kommenttia:

 1. voi kiitos paljon tunnustuksesta Kamomilla! Tämäpä ihana yllätys! Sun blogi ansaitsee todallakin myös tunnustuksen, eli ei ihme että tämä 'a blog with substance' -palkinto tuli sun kautta :)

  terkuin, Mai
  vegaaninenversio.blogspot.com

  VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu