sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Eläinystävälliset jouluvinkit 2011


Jouluhan se sieltä kohta saapuu! Tässä muutama vinkki joulun eläinystävällisiin jälkkäritarjoiluihin ja lahjoihin!


Kaikki blogin muut jouluiset reseptit löytyvät tämän linkin kautta: kamomillankonditoria.blogspot.com/search/label/JouluMoni muukin blogi ja sivusto on tehnyt omat listauksensa joulua ja eläimiä ajatellen. Tässä niistä muutama:
  • Vegaanituotteet-sivusto on oiva apu vegaanisten tuotteiden etsintöihin! Sivuille on nyt lisätty oma osionsa jouluisille vegaanituotteille: vegaanituotteet.net/joulu. Sivulta löytyvät muun muassa kaikki lukuisat joulutorttutaikinat ja valmislaatikot.
  • Vegaaniliiton joulusivuilta löytyy paljon jouluisia reseptejä: www.vegaaniliitto.fi/joulu. Suosittelen erityisesti seesamtofua!
  • Animalialla on myös omat jouluvinkkisivunsa, joihin kannattaa tutustua: www.animalia.fi/joulu. Sivulta löytyy lahja-, siivous- ja ruokavinkkejä.
  • Chocohilistäkin löytyy vinkkilista joulupöydän tarjoiluista: chocochili.net/2011/12/vegaanin-joulu-2011. Erityisesti seitankinkkuohjetta kannattaa katsoa sillä silmällä.

Voi olla, että en ehdi päivittää blogia ennen joulua, joten toivottelen ihan vain varmuuden vuoksi onnellista joulua kaikille blogin lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua ja onnistumisia vuodelle 2012 :)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset nonnikselle! Hyvää joulua ja onnistumisia myös sinulle :)

    VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu