perjantai 6. tammikuuta 2012

Maapähkinävoi-suklaapopkornit


En usko, että näitä tarvitsee esitellä sen tarkemmin. Nimi jo kertoo, että hyvää on! Lopputulos on hieman tahmainen, joten nämä kannattaa syödä heti.Maapähkinävoi-suklaapopkornit
 • 5 dl valmista popkornia
 • 50 g maidotonta suklaata
 • 1 rkl maapähkinävoita
 • (1/8 tl suolaa, jos maapähkinävoi on suolatonta)
 1. Valmista ensin popkorni.
 2. Kun popkorni on vielä kuumaa, sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Sekoita sen joukkoon maapähkinävoi (sekä suola).
 3. Kaada suklaamaapähkinävoi-ihanuus popkornien päälle ja sekoita siten, että kaikki popkornit ovat tasaisesti suklaiset.
 4. Levitä popkornit leivinpaperin päälle mahdollisimman kauas toisistaan, jotta ne eivät ihan täysin takerru kiinni toisiinsa. Laita popkornit ulos (talvella) tai jääkaappiin jähmettymään.
 5. Kun on syömisen aika, irrota popkorneja hieman toisistaan lusikkaa tai muuta vastaavaa apuna käyttäen ja jaa sopiviin annoskulhoihin. Suklaa sulaa nopeasti uudelleen, joten nämä kannattaa tarjoilla suoraan jääkaapista.

  4 kommenttia:

  1. Hahaha hauska resepti! Minun on pakko kokeilla!

   VastaaPoista
  2. Ehdottomasti suosittelen testaamaan näitä :) Ovat hieman suttuisia syödä, mutta tosi herkullisia.

   VastaaPoista

  HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

  Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

  - Satu