keskiviikko 6. helmikuuta 2013

8 asiaa minusta x 2


Sain viikon sisällä kaksi blogihaastetta, joissa minua pyydettiin kertomaan itsestäni kahdeksan asiaa. Kiitokset siis Chocochilille ja Laiskiaiselle riippukeinussa! Koska kiireen vuoksi ovat blogihaasteet jääneet toteuttamatta, kerronkin itsestäni samalla kertaa tuplasti asioita ja jätän muiden blogien haastamiset tällä kertaa väliin, vaikka säännöissä niin käsketäänkin tekemään.


 1. Käytän kuvankäsittelyohjelmana Paintia.
 2. Seuraan YouTubesta monia sellaisia kanavia, joiden videoissa tehdään hienoja kampauksia.
 3. Näen säännöllisin väliajoin unta siitä, kuinka matkustan bussilla Sahalahdesta Tampereelle.
 4. Keksin viime viikolla mielestäni hauskannäköisen ja hyödyllisen tavan säilöä leivontavälineitä suojaan pölyltä.
 5. En ole koskaan pelannut Angry Birdsiä, vaikka rakastan kyseisen genren pelejä valtavasti.
 6. Kaikista elollisista olennoista eniten linnut ja kaikista vapaana elävistä linnuista eniten naakat, varpuset ja pulut ovat lähimpänä sydäntäni. Varpuset jopa niin paljon, että kirjoitin niistä graduni.
 7. Minulla ei ole tatuointeja.
 8. Talvi on lempivuodenaikani.
 9. Jouduin lukiossa kysymään luvan rehtorilta, saanko laittaa tekemäni kuvaamataidontyön esille koulun aulaan, sillä erään opettajan mielestä – ja minun suureksi hämmästyksekseni – työ viittasi saatananpalvontaan.
 10. En luultavasti olisi koskaan tavannut avomiestäni, jos en olisi työskennellyt siivoojana lihatiskillä.
 11. Lempiruoka-ainekseni ovat tällä hetkellä pakasteherneet.
 12. Tämän ehkä joku jo tiesikin, mutta aloitin pari viikkoa sitten kakkosblogin, jossa leipomisen sijasta tehdään ruokaa.
 13. Saan helposti matkapahoinvointia, mutta pystyn pitämään sen kurissa syömällä maissinaksuja.
 14. Lempielokuviani lapsena olivat Tuntematon sotilas, Arkajalat sekä Indiana Jones ja Tuomion temppeli. Tohtori Sykerö ja Lohikäärme Justus olivat ehdottomat suosikkini lastenohjelmista.
 15. Aloin 8-vuotiaana kuunnella aikuisten musiikkia, ja ensimmäinen supersuosikkilevyni (tai oikeastaan C-kasettini) oli Leevi and the Leavingsin Häntä koipien välissä.
 16. Olen järjestänyt CD-levyni värien mukaan, jotta ne näyttäisivät hyllyssä paremmilta kuin värien sekasotku. Voin kertoa, että joskus on hieman hankalaa löytää etsimänsä.

2 kommenttia:

 1. Oo, sama musiikkisuosikki suurin piirtein saman ikäisenä (tai siitä alkaen)! Mulla tosin oli vaan nauhotettuna c-kasettina toi Häntä koipien välissä, ostin sit myöhemmin cd-levyn ja se mulla on vieläkin, kuin myös muita Leevin levyjä. Kakarana laulettiin kaverin kanssa lisäksi itse c-kasetille ainakin Amalia sähköurkusäestyksellä. :) Harmi ettei kys. nauhoite kestänyt aikaa vaan tuhoutui jo useampi vuosi sitten.

  Pitääpä muuten laittaa seurantaan tuo ruokablogisi myös.

  -Kemppuli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin se oli nauhoitettuna C-kasettina! Meillä oli siskoni kanssa perinne, että nauhoitimme isomummolleni aina jouluksi kasetillisen itselaulettuja lauluja. Kasetit ovat nyt minun hallussani, joten pitäisi varmaan kuunnella ne läpi ja tarkistaa, löytyykö sieltä Leevi and the Leavingsia suomi-iskelmän, kansanlaulujen ja virsien seasta :D

   Poista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu