Kamomillan konditoria on vegaaninen leivontablogi, jossa keskitytään helppoihin ja kaikille maistuviin resepteihin,
joiden ainekset voi ostaa perusruokakaupoista. Blogin reseptit ovat aina täysin kasviperäisiä eli munattomia ja maidottomia.
Tervetuloa mukaan eläinystävällisten herkkujen maailmaan!

Info | Reseptihakemisto | UKK | Täytekakkuopas
Vinkkejä aloittelijoille | Tuulispään leivontakirjan reseptit
Miten korvata vegaanivaihtoehdoilla: Kananmunat | Kermavaahto | Muut maitotuotteet | Liivate
Vegaanisia leipomisvinkkejä erikoisruokavalioille: Gluteeniton | Soijaton | Palmuöljytön
Ajankohtaista: mansikkatäytekakkua ja raparperiherkkuja

torstai 25. huhtikuuta 2013

Vinkkejä vapputarjoiluihin 2013


Minulle vappu merkitsee kevään alkua ja sitä, että on aika valmistautua piknikkeihin ja rannalla lötköttelyyn. Odotan innolla sitä hetkeä, kun pääsen ensimmäisen kerran kulkemaan kevyessä kesämekossa pitkin Pyhäjärven rantaa kohti Jalkasaaren kallioita, joiden päästä tarkkasilmäinen ja -jalkainen löytää juuri sopivat luonnon portaat, joita pitkin pääsee suoraan syvään veteen uimaan.

Tässä Kamomillan konditorian ja kakkosblogini resepteistä kootut raikkaat vinkit vappumenuksi:
Jos et ole vielä keksinyt, mitä tehdä vappupäivänä, olet sydämellisesti tervetullut Vegaaniliiton vappupiknikille Sorsapuistoon klo 14 alkaen. Voit halutessasi ottaa mukaan vegaanista syötävää muillekin tarjottavaksi, mutta voit tulla myös ilman, sillä nurmikko on puolestamme katettu suolaisilla ja makeilla vegaaniherkuilla. Lisätietoa saat Facebookista, jossa tapahtumaa voi jakaa tutuille.

2 kommenttia:

 1. Oivalluksen väristys kulki halki aivopoimujeni, kun juuri nyt tajusin että sinä ja HVRK-blogin pitäjä olette sama henkilö! Oli pakko mainita, koska molemmat ovat ansiokasta luettavaa ja tavallaan osoitus siitä, miksi ruokablogiin kannattaa valita jonkinlainen teema tai rajaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama henkilö olen :) Itselleni on pari kertaa käynyt samoin, että olen tajunnut kahden tai jopa kolmen mielestäni eri ihmisen olevankin sama henkilö. Silloin on tuntunut siltä, että aivot menevät hetkeksi ihan solmuun.

   Kiitos kovasti kehuista! Kirjoitan kumpaakin blogia ihan eri meiningillä, joten en ihmettele, jos kirjoittajan henkilöllisyys on jo senkin puolesta jäänyt epäselväksi.

   Poista