keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Nuuskamuikkusen toisenlainen halloween


Halloweenia juhlitaan ympäriinsä, ja minäkin tein sen kunniaksi tänne blogiin pienen asetelman red velvet -pikkukakkusista sekä eilen löytämistäni Muumimamman marmeladiuutuuksista. Marmeladit ovat Fazerin käsialaa ja maistuvat mukavan aidosti marjoille ja hedelmille. Kivaa niissä on sekin, että ne ovat muumihahmojen mallisia, joten niitä voi käyttää leivonnaisten koristeina.

Red velvet -pikkukakkusista saa palmuöljyttömiä, kun vaihtelee kuorrutteen margariinin kylmäpuristettuun kookosöljyyn ja soijatuorejuuston valutettuun soijajogurttiin.

VAROITUS! Kuvat eivät sovi perheen pienimmille, joten jätä lukeminen tähän, mikäli lähistöllä pyörii lapsia!

Nuuskamuikkusen toisenlainen Halloween

Muumilaaksossa järjestettiin halloweenin kunniaksi naamiaiset, joita laakson asukkaat odottivat suurella jännityksellä. Nuuskamuikkunen päätti pukeutua juhliin tavallisten vihreiden vaatteidensa sijasta keltaisiin vaatteisiin, ja siitä eivät laakson asukkaat pitäneet.

Sen pituinen se.


Olen tästä kirjoituksesta ja näistä kuvista todella pahoillani kaikkien mahdollisesti loukkaantuneiden ja harmistuneiden puolesta! En vain voinut vastustaa kiusausta, kun marmeladit ostettuani keksin yhdistää ne karkkinauhaan ja leipätikkuihin. Minulla ei ole yhtikäs mitään sen kummempaa Nuuskamuikkusta vastaan, vaikka se onkin Muumi-kirjojen hahmoista vähiten suosikkini. (Syy piilee siinä, että en pidä hänen tavastaan kohdella Muumipeikkoa, mutta ei siitä tässä sen enempää.) Nuuskamuikkunen valikoitui hirtettäväksi lähinnä siksi, että se oli kaikkein muodokkain ja varsinkin tässä valaistuksessa helposti kuvattavin marmeladipussin hahmoista.


Haluan toivottaa kaikille sitä viettäville hassua halloweenia!

4 kommenttia:

 1. Hauskahan tämä idea on!

  VastaaPoista
 2. Hahah! Sinusta löytyy kirjallista (onkohan se edes oikea sana?? :D) lahjakkuutta!
  Mutta hauska idea ja lähinnä huvittava, vaikken voikaan olla tuntematta myötätuntoa nuuskamuikkusta kohtaan, kova kohtalo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä, varsinainen kansalliseepos tuo tarina :D

   Poista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu