Satu Saunion vegaaninen leivontablogi

Info | Reseptihakemisto | Täytekakkuopas | Tuulispään leivontakirja
Näin korvaat: Kananmuna | Kermavaahto | Tuorejuusto | Muut maitotuotteetLiivate
Erityisruokavaliot: Gluteeniton | SoijatonPalmuöljytön

torstai 20. maaliskuuta 2014

Päiväkirja-arvonnan voittaja


Ostin viikko sitten Salainen päiväkirja eläintiloilta -kirjan ja pistin pystyyn arvonnan, sillä halusin antaa sen jollekulle lukijoistani. Pyysin vastineeksi itselle tärkeää tarinaa tai kokemusta, joka liittyy eläimiin. Vastauksia tuli kymmenittäin ja niitä oli ilo (ja välillä vähän suru) lukea. Vastanneiden joukosta arpaonni suosi Suvia, jolle laitoinkin jo sähköpostia. (Kannattaa vilkuilla oman sähköpostilaatikon roskaposti- ja mainososastotkin, mikäli viesti ei ole vielä tullut perille.)

Tässä Suvin oravamuisto:
"Eläinten parissa on tullut koettua paljon. Omat koirat ovat antaneet niin paljon hienoja hetkiä, että niiden kuvailemisesta saisi romaanin kirjoitettua.

Vastaan kuitenkin jakamalla tarinan oravasta. Se orava oli mun hyvä kaveri, kun olin n. 6-vuotias. Joka päivä nähtiin yhden puun juurella, ja mä syötin sille kädestä pähkinöitä. Tarina sai surullisen lopun, kun orava jäi auton alle. Silloin mä itkin, mutta muistot jäivät. :) "
Käykääpäs ihmeessä lukemassa kaikki muutkin kommentit arvontatekstin perästä, sillä mukana on niin monenlaisia tarinoita päättömistä lampaista laukusta löytyneeseen rottaan! Muistojen ja kokemusten seassa on sekä hauskoja, liikuttavia, surullisia että jopa vähän karmaiseviakin juttuja, jotka ovat kaikki vaikuttaneet niistä kirjoittaneiden ihmisten elämiin osa vähemmän ja osa vähän enemmän mullistavasti. Vaikka arvontaosio onkin jo suoritettu, niin muistoja saa tottakai edelleenkin jakaa!

Kiitos kaikille osallistuneille! Jos kirja jäi tällä kertaa voittamatta, löytyy sitä kirjakaupoista, Oikeutta eläimille -yhdistyksen ja Vegaaniliiton nettikaupoista sekä varmasti viimeistään pian myös kirjastoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti