Satu Saunion vegaaninen leivontablogi

Info | Reseptihakemisto | Täytekakkuopas | Tuulispään leivontakirja
Näin korvaat: Kananmuna | Kermavaahto | Tuorejuusto | Muut maitotuotteetLiivate
Erityisruokavaliot: Gluteeniton | SoijatonPalmuöljytön

perjantai 26. elokuuta 2016

Delfiinipikkukakkuset


Siitä on kulunut kohta vuosi, kun Särkänniemi ilmoitti sulkevansa delfinaarion. Vuoden aikana on käyty paljon keskustelua delfiinien kohtalosta ja määränpäästä, eikä vastauksia ole vieläkään saatu.


Oikeutta eläimille -järjestön Tampereen paikallisjaosto jalkautui tänään kadulle keräämään nimiä kortteihin, joilla toivotaan Särkänniemen kantavan aidosti vastuun delfiineistä eikä vain helpoimmalla tavalla dumppaavan niitä toiseen delfinaarioon esiintymään. Korttien allekirjoittajat saivat tämmöiset söpöt ja suklaiset minttupikkukakkuset, jotka koristelin vaahtopäin ja delfiiniströsselein!


Pikkukakkusten ohje on sama kuin näissä suklaisissa minttupikkukakkusissa, mutta leivoin ne minivuokiin. Miniversioita tulee ohjeesta n. 40 kpl. Paistoaika lyhenee kuuteentoista minuuttiin.

4 kommenttia:

 1. Ihailen sinua, kun teet niin pyyteettömästi työtä eläinoikeuksien hyväksi!

  Se Sipsareissa ollut browniesi oli aivan iiiiiiihanaa!! Helppo tehdä ja ihan superhyvää. Taikinana melkein vielä parempaa kuin valmiina... =D Uuh! ♥

  VastaaPoista
 2. Teitte todella arvokasta työtä, kiitos siitä! Vaikka Särkänniemi pidättäytyikin vastuustaan, on ihanaa nähdä, että ihmiset todella välittivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Välitin kiitokset myös eteenpäin :) Oli kyllä aika rankka puolentoista vuorokauden urakka, mutta sillä ei oo mitään väliä, koska saavutettiin niin valtava määrä ihmisiä ja saatiin kerrottua, mitä Särkänniemessä ja lentokentällä tapahtuu. On ihan huippua, että ihmiset halusivat tietää, mitä delfiineille tapahtuu. Kiitokset siis myös kaikille teille, jotka seuras Facebookin livestreamausta ja Twitteriä ja jakoi tietoa myös eteenpäin!

   Poista