lauantai 4. marraskuuta 2017

New Yorkin vegetärpit: Brooklyn

Modern Love Brooklyn
Seuraa jatkoa New Yorkin -reissuni ruokapuolesta. Manhattanin kokemuksista voit lukea tästä kirjoituksesta. Nyt mennään Brooklyniin.


Modern Love Brooklyn

Kävimme täällä brunssilla, ja ruoka oli ehkä parasta tällä reissulla. Tilasin tofu benedict -annoksen, jossa oli salaatin ja paistettujen perunoiden lisäksi leipää, jonka päällä oli tomaattia, tofua ja kastiketta. Lisäksi tilasin ekstrana tempepekonia. Kuvan näet yltä.

Ruoka oli samalla sekä tosi yksinkertaista että tosi monimuotoista ja yksinkertaisesti vain tosi hyvää. Voisin syödä tuon täsmälleen saman annoksen toisenkin kerran. Siinä ei ollut voimakkaita makuja, kuten tulisuutta, mutta silti vain sen makumaailma tuntui tuossa hetkessä täydelliseltä. Ravintolassa soi myös hyvät ysärimusat.

Brooklyn Whiskers
Brooklyn Whiskers

Täällä kävimme aamiaisella. Otin tofukokkelia, paistettuja perunoita ja paahdettua leipää sekä jälkkäriksi donitsin. Ruoka oli hyvää perusruokaa, mutta melko tulista. Tofukokkeli oli tosi täyttävää, perunoissa oli ihana paistopinta ja leivällekin oli tehty jotain taikoja, koska se maistui niin epätavallisen hyvälle paahtoleivälle.

Brooklyn Whiskers
Donitsi oli aika tylsä ja vähän epädonitsimainen. Kyllä sen söi, mutta vähän harmitti, että tilasin sen enkä jotain muuta tosi monista jälkkärivaihtoehdoista. Kaverin tilaama suklaaleivos, jota vähän maistoin oli sen sijaan oikein hyvä ja tuhdin aamiaisen jälkeen valtavan kokoinen.

Champs Diner
Champs Diner

Uuh, kunnon mättölä! Listalla on tosi paljon kiinnostavia sipsikaljavegaaniasioita, joiden joukosta valitsin kana-pekoniburgerin ja ranskikset. Burgerissa oli kaikki kohdallaan. Varsinkin alkuun sen feikkikana maistui hyvinkin paljon kanalle, mikä on omassa makumaailmassa vain positiivinen asia.

Täällä myydään myös Vegan Treatsin leivonnaisia! Tsekkaa kakkuhehkutus Manhattan-postauksesta Red Bamboon kohdalta.

Cinnamon Girl
Cinnamon Girl

Meidän piti oikeastaan mennä syömään ruokaa, mutta sattumalta tielle osui Cinnamon Girl. Päädyimme ostamaan papupiiraan, kanelikierrepullan, mansikka- ja Boston Cream -täytekakkua sekä tuoremehua. Se oli kauhean hyvä lounas.

Piiras oli semmoinen aika peruspiiras, joka ei herättänyt suuria intohimoja, mutta kaikki muu sitten herättikin. Molemmissa kakuissa oli tosi hyvä kakkupohja ja pulla oli oikein pullaisaa ja herkullista. Voisin syödä niitä kakkuja milloin vain lisää. Tai sitten kokeilisin ensin niitä ainakin kahta muuta vegaanista kakkua, joita emme tuolla kertaa ostaneet.

Kahvila sijaitsee lähellä Brooklynin kasvitieteellistä puutarhaa, jonne on tiistaisin vapaa pääsy. Suosittelen näiden kahden aktiviteetin yhdistämistä.

Screamer's Pizzeria
Screamer's Pizzeria

Sitten vielä vähän pitsaa. Screamer's Pizzeria on täysin vegaaninen pitsapaikka, josta voi ostaa kokonaisia pitsoja tai slaisseja. Nyt tarjolla oli vain kolmea slaissia, mutta jos haluaa kokonaisen pitsan, on valikoimaa paljon enemmän. Pitsoissa on rapeat pohjat ja maistuvat täytteet. Juustona oli Numu-niminen juusto, joka vaikutti yhtä hyvältä kuin Daiya, jota käytetään kai aika yleisesti vegaanipitsoissa tuollapäin maailmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu