Eläinystävälliset koristelutuotteet


Monet strösselit ja muut koristelutuotteet sisältävät liivatetta, karmiinia (E120), mehiläisvahaa (E901), sellakkaa (E904) tai eläinperäisiä maitotuotteita. Saatavilla on kuitenkin koko ajan enemmän myös täysin vegaanisia koristelutuotteita. Näet ajankohtaisimman listan strösseleistä, sokerimassoista, aromeista ja muista leivonta-aineksista Vegaanituotteet-sivulta.

Syystä tai toisesta koristelutuotteiden ainesosat tuntuvat muuttuvan jatkuvasti. Tarkistathan siis myös ostohetkellä tuoteselosteen!


(Tällä sivulla oli aikaisemmin listattuna vegaanisia koristelutuotteita. Koska Vegaanituotteet-sivusto ehtii päivittää tietoja minua nopeammin, päätin lopettaa tämän listan päivittämisen.)

   3 kommenttia:

   1. Kysymys kakkukynttilöistä: ovatko ne yleisesti ottaen vegaanisia, vai sisältävätkö eläinperäistä steariinia? Mistä tai miltä valmistajilta kannattaisi lähteä kyselemään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti tiedä kakkukynttilöiden ainesosista mitään, vaan olen käyttänyt niitä satunnaisesti ja toivonut parasta. Vegaanituotteet-sivulla on listattuna vegaanisia kynttilöitä, eikä listasta löydy yhtään suoraan kakkukynttiläkokoista kynttilää. Pentikin tuohuskynttilät voisivat ehkä olla tarpeeksi ohuita kakkua varten.

     www.vegaanituotteet.net/muut/kynttilat

     Poista
    2. Havilta kerrottiin, että heidän kakkukynttilöissään on käytetty steariinia.

     Poista

   HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

   Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

   - Satu