Info | Munien korvaaminen | Maidon korvaaminen | Liivatteen korvaaminen
Täytekakkuopas
| Reseptiarkisto
| Osta Tuulispään leivontakirja!
Tippaleivät, munkit ja muut vappureseptit!

Kamomillan konditoria on vegaaninen leivontablogi, jossa keskitytään helppoihin ja kaikille maistuviin resepteihin.
Blogin reseptit ovat aina täysin kasviperäisiä eli munattomia ja maidottomia.

torstai 4. helmikuuta 2016

Tuulispään leivontakirjan ostopaikat


Kirjoittamaani Tuulispään leivontakirjaa voi ostaa monista paikoista, joista tässä on listattuna muutama. Hintavertailua kannattaa tehdä, sillä kirjan hintahaitari on suuri. Kirjaa kannattaa myös pyytää omaan kirjakauppaan!

Huomaathan, että hinnat välillä hieman vaihtelevat, enkä välttämättä ehdi päivittää niitä tänne. Joissakin paikoissa hintaan lisätään myös postikulut.

Jos sinulla on jo kirja tai aiot sen hankkia, tutustu tähän tekstiin, johon olen koonnut käteviä lisäyksiä sekä pari korjausta: Lisäyksiä ja korjauksia Tuulispään leivontakirjaan.

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Onko sinulla jotain tietoa siitä, miksi kirjan hinta vaihtelee noin suuresti? Selailin kirjaa Suomalaisessa kirjakaupassa ja suorastaan järkytyin, että se maksaa melkein neljäkymppiä. Toisaalta ei haittaa, että on kannattavampaa ostaa Vegekaupasta, mutta mietin vaan, miten pieni erikoisliike voi myydä halvemmalla kuin iso ketju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupat määrittelevät hintoja vähän eri tavoin ja siitä johtuvat ylipäätään samojen tuotteiden erilaiset hinnat eri kaupoissa. Kaupoilla on erilaiset katteet tuotteilleen eli jotkut kaupat haluavat myydystä tuotteesta isomman voiton kuin toiset. En tiedä, miten kustantamo on hinnoitellut tämän kirjan, mutta luulisin, että jälleenmyyjät saavat sen edullisemmin, jos tilaavat sitä isomman erän. Kirjan hankintahinta vaikuttaa siis myös kirjan ulosmyyntihintaan.

   Poista