Info | Munien korvaaminen | Maidon korvaaminen | Liivatteen korvaaminen
Täytekakkuopas
| Reseptiarkisto
| Joulureseptit

Kamomillan konditoria on vegaaninen leivontablogi, jossa keskitytään helppoihin ja kaikille maistuviin resepteihin.
Blogin reseptit ovat aina täysin kasviperäisiä eli munattomia ja maidottomia.

sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Hifistelykaakao

Dinan maailmassa kyseltiin reseptiä hyvälle kaakaolle. Oman kaakaoni teen tähän tyyliin ja se ainakin on tosi hyvää. Tykkään todella kaakaoisesta ja suklaisesta kaakaosta!

Laitan kupin pohjalle muutaman palan tummaa suklaata, pari teelusikallista kaakaojauhetta, tilkan vaniljauutetta, ripauksen suolaa sekä noin teelusikallisen kookoskermajauhetta. Täytän kupin kauramaidolla ja lämmitän sen yksinkertaisesti mikrossa.

Kookoskermajauhe tuo kaakaoon täyteläisyyttä, mutta ei häiritsevästi kookoksen makua. Jauhetta voi ostaa ainakin Punnitse ja säästästä. Kyseessä on nimenomaan kookoskermajauhe, ei kookoskermatiiviste.

5 kommenttia:

 1. Kovin moni tuntuu kehuvan kookoskermajauhetta, joten kai sitä(kin) pitää sitten ostaa... :D

  VastaaPoista
 2. Ostin itselleni tuota jauhetta sitä varten, että voisin käyttää sitä töissä teen/kahvin kanssa. Siihen hommaan tuo jauhe ei kuitenkaan soveltunut kauhean hyvin: jauhe ei joko liuennut kunnolla tai sitten se juoksettui, en ole ihan varma kumpaa. Kaakaossa se kyllä toimii.

  VastaaPoista
 3. Oi kiitoksia ^^ kookoskermajauheesta en ole koskaan kuullutkaan. Kipin kapin siis kauppaan ja kaakaota testaamaan reseptilläsi :)

  VastaaPoista
 4. Minkä takia lisäät kaakaoon suolaa? Tuo kookoskermajauhe kuulostaa todella hyvältä ja päätyy varmaan ensi kerralla ostokoriin. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Nattuli, suolaa tulee ihan pieni ripaus ja sen tarkoitus on vain korostaa muita makuja. Ideana ei ole siis tehdä suolaista kaakaota :)

  VastaaPoista