tiistai 2. maaliskuuta 2010

KoristelutuotteetPäivitys 22.8.2019: Tämä kirjoitus on todella vanha. Koska tuotteet ja niiden ainesosat muuttuvat usein, poistin listan kokonaan. Päivitetyn listan vegaanisista koristelutuotteista saat Vegaanituotteet-sivulta.

Joskus on kiva laittaa leivoksen, kakun tai jäätelön päälle söpöjä koristeita. Vegaaninen koristelutuotetarjonta ei valitettavasti ole kovin laaja, koska melkein kaikissa strösseleissä on joko liivatetta (gelatiini), mehiläisvahaa (E901), sellakkaa (E904), karmiinia (E120) tai niitä kaikkia. Tässä olisi listaus niistä tuotteista, joihin itse olen kaupoissa törmännyt. Olen tarkistanut tuotteiden vegaanisuuden valmistajalta niiden tuotteiden osalta, joiden E-koodimerkinnät eivät suoraan kerro tuotteen vegaanisuutta.

3 kommenttia:

  1. Tällaista listaa olenkin kaipallut, kiitoksia!

    VastaaPoista
  2. Samoin, olen odotellut tätä postausta, kun sellaisen mainitsit joskus olevan tekeillä. Kiitos!

    VastaaPoista
  3. Tällaista listaa olen etsinytkin. Suuri kiitos :)

    VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu