torstai 16. joulukuuta 2010

Kamomillan kaakaojuomajauhe

Olisiko ihanaa saada joululahjaksi purkillinen itsesekoitettua kaakaojuomajauhetta! No ihan varmasti olisi! Idea ei ole omani – kiitokset lähtevät Avaa silmäsi - voit nähdä jotain kaunista -blogin suunnalle.

Kaakaojuomajauheen voi sekoittaa mistä tahansa itselle (tai lahjan saajalle) mieluisista aineksista. Siihen voi laittaa kanelia, chiliä, kuivattua minttua tai inkivääriä. Omassa sekoituksessani mausteet eivät erityisemmin maistu, koska pidän erittäin paljon kaakaosta ihan vain kaakaon makuisena. Muskotti ja maustepippuri antavat kuitenkin kivan pienen aavistuksen itsestään.

Kamomillan kaakaojuomajauhe
 1. Sekoita kaikki ainekset kauniiseen purkkiin.
 2. Lämmitä kupillinen kaura- tai soijamaitoa.
 3. Lisää kasvimaidon joukkoon ruokalusikallinen tai pari ihanaa, omatekemää kaakaojuomajauhetta ja juo nautiskellen.
*Organican suklaata myydään ainakin Runsaudensarvessa ja Punnitse ja säästä -kaupassa. Myös Ekolosta ja Vegetukusta löytyy vegaanisia valkoisia suklaita.

2 kommenttia:

 1. Taas jotain sellaista, mitä ei ihan heti olisi tullut itselleni mieleen :D Kamomillan konditoria on kyllä herkkuja pullollaan <3

  VastaaPoista
 2. Eipä tämä tullut itsellenikään mieleen, kun vasta siinä vaiheessa, kun tämän huomasin tuolta toisesta blogista ;) Tein tätä siis eilen ja olen juonut sen jälkeen ainakin neljä kupillista kaakaota. Suosittelenkin ehdottomasti kokeilemaan tätä tai omaa sekoitusta. Niin hyvää!

  Mulla on onneksi ollut paljon syöjäkollegoita, niin ei ole tarvinnut tehdä kaikkia herkkuja vain itselle :)

  VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu