keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Piparimuottipussukka

Muutin hiljattain asuntoon, jossa oli jo valmiiksi toisen ihmisen tavarat. Tästä johtuen monet esineet, kuten piparkakkumuotit, jäivät ilman säilytystilaa. Täytyy myöntää, että piparimuotit eivät olleet se kaikkein oleellisin asia, jolle piti löytää paikka kaiken muun keskeltä, mutta koska kangasvarastostani löytyi ruskeaa kangasta, päätin ommella siitä muoteille tällaisen säilytyspussin. Alunperin tarkoituksenani oli kirjailla pussin kylkeen sokerikuorrutusta, mutta se on vähän niin kuin unohtunut.Piparkakkumuotit kävisivät sellaisenaan koriste-esineiksi, mutta jos niitä haluaa käyttää myös pipareiden ja keksien leikkaamiseen, pitäisi ne aina pestä pölystä puhtaiksi ennen käyttöä. Säilytyspussissa muotit pysyvät pölyyntymättä, vaikka pussia pidettäisiin avonaisella hyllyllä. Tällainen pussukka piparimuotteineen voisi olla hauska saada lahjaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu