perjantai 12. elokuuta 2011

Ravintolapäivän Fatmobile


21.8. eli viikon päästä sunnuntaina vietetään toista ravintolapäivää ja minä halusin ehdottomasti lähteä siihen hommaan mukaan! Perustamme ystäväni Heinin kanssa kahvilan, jonne minä teen makeat ja Heini suolaiset jutut. Mukanamme saattaa häärätä myös joitakin apukokkeja.

Ravintolamme nimi on Fatmobile ja sen tarjontaan kuuluvat makeat leivonnaiset, täytetyt leivät sekä erikoiskahvit. Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia ja ne on valmistettu mahdollisuuksien mukaan reilun kaupan ja luomuraaka-aineista. Ravintolamme hinnat ovat edulliset, koska tarkoituksenamme ei ole tehdä rahaa vaan tarjoilla herkullisia ja jopa yllättäviäkin elämyksiä asiakkaillemme.Hinnasto

Täytetty leipä mieleisilläsi täytteillä – 3 €
(Hovimestari Alfredin hummus, Pingviinin piparjuurisoijatuorejuusto, Myrkkymuratin maapähkinävoikastike, Ra’s Al Ghulin aurinkokuivattutomaattimajoneesi, Selina Kylen seitan, Pakkasherran paistettu tofu, Linnunpelättimen linssipihvi, Killer Crockin marinoitu punasipulilisäke, Bruce Waynen vihannekset)

Kaksinaaman keksi – 1 €
Poliisipäällikkö Gordonin gluteeniton minttusuklaapikkukakkunen – 1 €
Edvard Nygman arvoituksellinen sitruunapikkukakkunen – 1 €

Maustekahvi – 0,50 €
Tee – 0,50 €
Luomulimsa – 1,50 €

Fatmobilen parkkeerausaikataulu:
 • Klo 13 Laukontori
 • Klo 15 Verkatehtaankatu 2 (Nuorisokahvilan Uniikin parkkipaikka Tammerkosken kupeessa)
 • Jos tarjoiluja on jäljellä, jatkamme tämän jälkeen matkaa Tammelaan Emil Aaltosen puistoon.
Tervetuloa kahvittelemaan!

Fatmobile löytyy myös Facebookista, jonka kautta sitä voi mainostaa tutuille.

Muita Ravintolapäivän vegaaniravintoloita ja -kahviloita on ihan tooo-siii paljon!!

Helsinki
Tampere
Turku
Lahti

Jos tiedät muita vegaaniravintoloita, niin vinkkaathan kommenttiosiossa, jotta voin lisätä ne listaan, kiitos! Tämän listan lisäksi sunnuntaina avataan tosi monta ravintolaa, joista löytyy jotain vegaanista, vaikka koko menu ei sellainen olisikaan. Listaan kaikista ravintoloista voi tutustua täällä.

5 kommenttia:

 1. Mä tulen ehdottomasti tutustumaan läskimobiilin antimiin! En malta odottaa :)
  Jostain syystä tuo Fatmobilen facebooksivu ei aukea, joten saisko ennen sunnuntaita tietoa missäpäin huristelette?
  (Ja tiedoksi että voileipäkahvila KITIn sivu on linkattu väärin, se johti PURE piknikin sivuille.)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa Kaisla! Facebook-sivu ei ole tänään toiminut, mutta toivotaan, että tila on väliaikainen. Lisäänkin tuonne tekstin sekaan nuo aikataulut, kun ne jo ainakin osittain ovat selvillä. Kiitos myös tuosta linkkihuomiosta, korjaan senkin.

  VastaaPoista
 3. Ravintolapäivänä on kyllä ihanan paljon vegaanille sopivia vaihtoehtoja, kaikkiin ei millään ehdi.. Tässä lisää vegejä:
  http://www.facebook.com/event.php?eid=137140186366385

  http://www.facebook.com/event.php?eid=137687056321382

  https://www.facebook.com/event.php?eid=199072493486202

  VastaaPoista
 4. voi miten mä olen missannut tälläsen?! toivottavasti näitä tulee jatkossa myös lisää! (: ja huippua, että hinnat olivat edulliset, hakkasivat myös perus ei-vegaanisten-paikkojen hinnat 8-0!

  VastaaPoista
 5. Ravintolapäivä järjestetään seuraavan kerran 19.11. Fatmobile-kollegani ei ole tuolloin samoissa maisemissa kanssani, joten Fatmobile skipannee seuraavan ravintolapäivän, mutta saattaapi olla, että osallistun jollakin toisenlaisella jutulla ;)

  VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu