Kamomillan konditoria on vegaaninen leivontablogi, jossa keskitytään helppoihin ja kaikille maistuviin resepteihin,
joiden ainekset voi ostaa perusruokakaupoista. Blogin reseptit ovat aina täysin kasviperäisiä eli munattomia ja maidottomia.
Tervetuloa mukaan eläinystävällisten herkkujen maailmaan!

Info | Reseptihakemisto | UKK | Täytekakkuopas
Vinkkejä aloittelijoille | Tuulispään leivontakirjan reseptit
Miten korvata vegaanivaihtoehdoilla: Kananmunat | Kermavaahto | Muut maitotuotteet | Liivate
Vegaanisia leipomisvinkkejä erikoisruokavalioille: Gluteeniton | Soijaton | Palmuöljytön
Ajankohtaista: mansikkatäytekakkua ja raparperiherkkuja

perjantai 17. helmikuuta 2012

Blogin 3-vuotissynttärit juhlittu!


Blogin kolmevuotissynttärit juhlittiin tänään maistatusmeiningeissä Runsaudensarven tiloissa. Vaikka suurin osa maistelijoista olikin odotetusti ihan vain sattumalta paikalle osuneita, oli ihan huippua, että mukana oli myös tarkoituksella synttäreille saapuneita henkilöitä. Blogi sai monet onnittelut ja jopa onnittelukortinkin! Kiitos!


Tarjolla oli tänään neljänlaista suklaista herkkua:
Lisäksi kiinnostuneet saivat askarrella syötävästä muovailuvahasta erilaisia taideteoksia ja syödä ne. Tässä osa otuksista.

Tässä valmistuu sorsa.
Olento ja kukka
Lohikäärme pallonsa kera
Naamari
Papukaija
Toukka

Itselleni jäi jälleen kamalan hyvä mieli maistatuksesta, koska moni niin selvästi ilahtui ja osa jopa hämmästyi maistiaisten mausta. Kaikki maistiaiset saivat kehuja, mutta erityisesti maapähkinävoipikkukakkuset ihastuttivat. Oli hauskaa jutustella ihmisten kanssa sekä antaa reseptejä ja leipomisvinkkejä kotiinviemisiksi. Isot kiitokset vielä kerran kaikille kävijöille!

5 kommenttia:

 1. Voi möhnä ku en päässyt paikalle! Mutta tein kyllä tänään laskiaispullia sun blogin pullaohjeella, että silleen menossa mukana :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Aattelin vaan sanoa et kiitos kauheesti hyvästä blogista! Löysin tänne ehkä kuukausi sitten ja oon siitä asti vieraillu tiuhaan! Paljon herkullisia juttuja ja ihanaa kun ei tarvitse ite miettiä että voiko jotain ohjetta käyttää tai miten sitä pitäis muuntaa. Itse kun en oo varsinaisesti mikään keittiötaituri :D

  VastaaPoista
 3. Liina: Oli taas niin kiva päivä, että maistattelen varmasti taas tulevaisuudessa. Mahtavaa, että huomioit synttärit pullaillen ;)

  annapurre: Onpa ihana kuulla, että blogista on ollut iloa!!

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut kolmivuotiaalle! Se on jo pitkä ikä blogimaailmassa :) Kylläpä kaikki herkut näyttävät niin hyviltä :)

  VastaaPoista