maanantai 19. marraskuuta 2012

Banaani-cashewpähkinäjälkkäri

Cashewpähkinävoi on yksi parhaimmista asioista maailmassa! Se käy tosi hyvin smoothien sekaan, sellaisenaan purkista lusikoitavaksi, pikkukakkusten kuorrutteisiin, kakun kuorrutteeksi ja tähän jälkkäriin. Oma purkkini on ostettu Runsaudensarvesta ja sen raaka-aineet ovat sekä reilua että luomua, joten kyseessä on makunsa lisäksi myös muilta ominaisuuksiltaan mainio tuote.Banaani-cashewpähkinäjälkkäri
  • 1 banaani
  • 0,5 dl cashewpähkinävoita
  • (ripaus vaniljajauhetta)
  1. Soseuta banaani ja cashewpähkinävoi tasaiseksi massaksi sauvasekoittimella tai muulla sopivalla vehkeellä.
  2. Jos haluat, voit lisätä massan sekaan ripauksen vaniljajauhetta, mutta ainakin oma versioni maistui ihanalta ilman sitäkin.
  3. Tarjoile sellaisenaan, jääkaappikylmänä, jäädytettynä tai vaikkapa kuten kuvassa eli mansikoiden kera puolikkaaseen papaijaan ängettynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu