sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Hui, tila loppuu!

Heippa hei!

Bloggerin kuvat tallentuvat Picasa-verkkoalbumiin, ja siellä alkaa olla tämän blogin tallennustila aikas täynnä. Nyt minua kiinnostaisi kuulla, mitä muut ovat tällaisessa tilanteessa tehneet: oletteko ostaneet Picasasta lisätilaa, ladanneet kuvat johonkin muuhun kuvapalveluun, näpränneet kuvat kooltaan pieniksi ennen niiden lataamista blogiin vai tehneet kenties jotain ihan muuta?Tilan ostaminen kuulostaa omaan korvaani kaikkein helpoimmalta ratkaisulta, sillä arvostan paljon sitä, että kuvat voi vain ladata suoraan blogiin. Olisin kuitenkin erittäin kiitollinen, jos saisin kuulla teiltä kommentteja siitä, mitä olette itse tehneet ja millaiseksi asia käytännössä osoittautui.

- Satu

5 kommenttia:

 1. Yksi vaihtoehto on perustaa uusi tili, sanotaan vaikka satu2, ja lisätä tämä satu2 blogin toiseksi kirjoittajaksi. Kun kirjaudut uudella tililläsi ja luot postauksen, kuvat latautuvat satukakkosen picasa-albumiin.

  Miinuksena on se, että blogin toisella kirjoittajalla ei ole samoja oikeuksia kuin blogin luojalla, eli jos vaikka haluaa muuttaa blogin ulkoasua, täytyy kirjautua vanhalla tilillä bloggeriin. Hieman siis säätöä, mutta toisaalta saapahan ilmaiseksi lisätilaa.

  VastaaPoista
 2. Hei. Ehkä tästä on apua:
  Google Help

  Jos sinulla on Google+ tili, voit käyttää isompia kuvia. Ja jos tila loppuu, kuvat tulevat automaattisesti pienemmiksi.

  VastaaPoista
 3. Kiitti! Molemmat olivat hyviä ideoita, jotka eivät todellakaan tulleet itselleni mieleen :)

  VastaaPoista
 4. photobucket tili on myös ilmainen :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tästäkin vinkistä :) Toistaiseksi sain ongelman ratkaistua Google+-tilillä, mutta katsotaan, mihin saakka se riittää.

  VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu