tiistai 11. joulukuuta 2012

Cashewbutter Cups


Cashewbutter Cupsit ovat hauskaa askartelua heille, jotka tykkäävät vähän näperrellä. Lisäksi ne tietysti maistuvat valloittavilta. Perinteisesti nämä valmistetaan maapähkinävoista, joten kannattaa kokeilla sitäkin. Omissa makeisissani käytin puolet tummaa ja puolet valkoista suklaata, tarkemmin sanottuna Green & Blacksin 70-prosenttista tummaa suklaata ja Sweet Williamin valkoista suklaata.

Cashewbutter Cups (14 kpl)
  • 100 g maidotonta suklaata
  • 0,75 dl cashewpähkinävoita
  • (ripaus suolaa, jos pähkinävoi on suolatonta)
  1. Laita 14 minimuffinssivuokaa minimuffinssipellin koloihin.
  2. Pilko puolet suklaasta ja sulata tai temperoi se näiden ohjeiden mukaan. Jos haluat makeisten olevan nättejä myös parin päivän päästä, suosittelen temperoimaan suklaan.
  3. Levitä suklaa pullasudilla tai lusikalla vuokiin, noin puoleen väliin asti vuokien reunoja. Laita vuoat hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.
  4. Notkista cashewpähkinävoi ja levitä sitä kovettuneiden suklaiden päälle reilu puoli teelusikallista.
  5. Sulata tai temperoi loput suklaasta ja levitä se cashewpähkinävoin päälle. Laita makeiset jääkaappiin jähmettymään.
  6. Tarjoile joko papereista tai ilman papereita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu