perjantai 7. helmikuuta 2014

Blogin synttäreitä juhlitaan ystävänpäivänä!

Viikon päästä juhlitaan Kamomillan konditorian viisivuotissynttäreitä ja juuri sinä olet tervetullut mukaan! Katan synttäripöydän perjantaina 14.2. klo 14–18 Runsaudensarveen Tampereelle osoitteeseen Aleksanterinkatu 30. Tarjolla on blogista tuttuja herkkuja, joten nyt on hyvä tilaisuus tulla maistelemaan niitä livenä ja näyttämään samalla minulle, keitä te kaikki lukijat siellä näytön toisella puolella olette.


Synttäritapahtuma löytyy myös Facebookista, joten kutsuthan myös kaverisi mukaan!

4 kommenttia:

 1. Voi kun paasisi juhliin mukaan. On vain vahan liian pitka matka taalta valtameren toiselta puolelta... :( Kiitos kaikista ihanista resepteista! Loysin juuri laskaispullien ohjeen, jonka julkaisit viime vuonna. Taidanpa kokeilla niita ja valistaa takalaisia suomalaisesta perinteesta. :) Runebergin tortut tekivat kauppansa viime viikolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meren ylitys on ehkä vähän turhan pitkä reissu :/ Ihanaa kuulla, että olet tykännyt Kamomillan konditoriasta! Toivottavasti laskiaispullatkin maistuvat :)

   Poista
  2. Uskon, etta tulevat maistumaan. :) Valitettavasti taalla ei ole Alpron soijavispia tai edes mitaan sita vastaavaa, joten minun pitaa tehda "tofu toppingia", mutta eikohan sekin ole hyvaa pullan valissa...

   Poista
  3. Kookosmaidosta tai -kermasta voi myös tehdä kermavaahtoa :) Esim. täältä löytyy ohje:
   www.kamomillankonditoria.com/2013/10/vohvelit.html

   Poista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu