sunnuntai 17. elokuuta 2014

Ravintolapäivän koekeittiö


Tänään oli taas ravintolapäivä, jolloin erilaisia ravintoloita putkahtelee vähän joka puolelle. Minä kiikutin sataviisikymmentä leivonnaista Laukontorille, josta ne katosivat parempiin suihin noin tunnissa. Aika meni niin intensiivisesti kakkusia ojennellen ja keksilautasia täyttäen, että en oikein ehtinyt jutustella kenenkään asiakkaan kanssa tai esimerkiksi valokuvata leivonnaisia. Toivottavasti muistin kuitenkin hymyillä!!



Tässä muutama kaverini nappaama kuva Kamomillan koekeittiöstä.

Siellä ollaan niin maireina!

Leivonnaisista sai maksaa omantunnon mukaan.

Kröhöm.. Sille on ehkä syynsä, miksi elintarvikkeitä käsitellessä hiukset olisi hyvä pitää nutturalla...

Tältä näytti myyntipöytä noin tunti Kamomillan koekeittiön avaamisen jälkeen.
Muutama hassu gluteeniton versio oli vielä jäljellä.

Oli tosi huippu, lämmin ja aurinkoinen päivä! Kahvimunkit, vaniljatäytekeksit, kinuskikakkuset, suklaahippukakkuset, sitruuna-makadamiakeksit ja maapähkinävoi-vadelmamuffinssit ja myös niiden gluteenittomat versiot saivat kukin uuden kodin jonkun tyytyväisen asiakkaan vatsasta. Reseptejä näihin ilmestyy sitten paperisena versiona, kun leivontakirjani joskus tulevaisuudessa on valmis.

Valtavasti kiitoksia kaikille!

4 kommenttia:

  1. Upea juttu, etta naytat kansalle, kuinka maukkaita ja ihania vegaanit leivonnaiset voivat olla. Kiitos kaikesta, mita teet elainten hyvaksi. Sinunlaisia ihmisia pitaisi olla enemman. Terveisia valtameren takaa. :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kumpa olisin ollut tuolla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enköhän järkkäile joskus toistekin vastaavia juttuja :) Ehkä pääset silloin mukaan!

      Poista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu