Info | Munien korvaaminen | Maidon korvaaminen | Liivatteen korvaaminen
Täytekakkuopas
| Reseptiarkisto
| Osta Tuulispään leivontakirja!
Kamomillan konditoria on vegaaninen leivontablogi, jossa keskitytään helppoihin ja kaikille maistuviin resepteihin.
Blogin reseptit ovat aina täysin kasviperäisiä eli munattomia ja maidottomia.

torstai 4. helmikuuta 2016

Tuulispään leivontakirjan ostopaikat


Kirjoittamani Tuulispään leivontakirjan voi ostaa Tuulispään nettikaupasta sekä joistakin nettikaupoista ja kivijalkaliikkeistä. Osa kirjan tuotosta lahjoitetaan aina Tuulispäälle, jossa se käytetään Tuulispään eläinten hyväksi ja turvakotitoiminnan edistämiseksi. Ostamalla kirjan suoraan Tuulispäästä tuet Tuulispäätä rahallisesti kaikkein eniten.
Jos sinulla on jo kirja tai aiot sen hankkia, tutustu tähän tekstiin, johon olen koonnut käteviä lisäyksiä sekä pari korjausta: Lisäyksiä ja korjauksia Tuulispään leivontakirjaan.

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Onko sinulla jotain tietoa siitä, miksi kirjan hinta vaihtelee noin suuresti? Selailin kirjaa Suomalaisessa kirjakaupassa ja suorastaan järkytyin, että se maksaa melkein neljäkymppiä. Toisaalta ei haittaa, että on kannattavampaa ostaa Vegekaupasta, mutta mietin vaan, miten pieni erikoisliike voi myydä halvemmalla kuin iso ketju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupat määrittelevät hintoja vähän eri tavoin ja siitä johtuvat ylipäätään samojen tuotteiden erilaiset hinnat eri kaupoissa. Kaupoilla on erilaiset katteet tuotteilleen eli jotkut kaupat haluavat myydystä tuotteesta isomman voiton kuin toiset. En tiedä, miten kustantamo on hinnoitellut tämän kirjan, mutta luulisin, että jälleenmyyjät saavat sen edullisemmin, jos tilaavat sitä isomman erän. Kirjan hankintahinta vaikuttaa siis myös kirjan ulosmyyntihintaan.

   Poista