torstai 4. helmikuuta 2016

Tuulispään leivontakirjan ostopaikat


Kirjoittamani Tuulispään leivontakirjan ostopaikkoja oli aikaisemmin listattu tähän kirjoitukseen.
Kirjaa ei saa enää kustantajalta ja se on lähestulkoon loppu myös kaikilta jälleenmyyjiltä, joten jos haluat kirjan itsellesi ja sen jostain löydät, se kannattaa ostaa.

Jos sinulla on Tuulispään leivontakirja, tutustu tähän tekstiin, johon olen koonnut käteviä lisäyksiä sekä pari korjausta: Lisäyksiä ja korjauksia Tuulispään leivontakirjaan.

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Onko sinulla jotain tietoa siitä, miksi kirjan hinta vaihtelee noin suuresti? Selailin kirjaa Suomalaisessa kirjakaupassa ja suorastaan järkytyin, että se maksaa melkein neljäkymppiä. Toisaalta ei haittaa, että on kannattavampaa ostaa Vegekaupasta, mutta mietin vaan, miten pieni erikoisliike voi myydä halvemmalla kuin iso ketju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupat määrittelevät hintoja vähän eri tavoin ja siitä johtuvat ylipäätään samojen tuotteiden erilaiset hinnat eri kaupoissa. Kaupoilla on erilaiset katteet tuotteilleen eli jotkut kaupat haluavat myydystä tuotteesta isomman voiton kuin toiset. En tiedä, miten kustantamo on hinnoitellut tämän kirjan, mutta luulisin, että jälleenmyyjät saavat sen edullisemmin, jos tilaavat sitä isomman erän. Kirjan hankintahinta vaikuttaa siis myös kirjan ulosmyyntihintaan.

   Poista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu