Satu Saunion vegaaninen leivontablogi

Info | Reseptihakemisto | Täytekakkuopas | Tuulispään leivontakirja
Näin korvaat: Kananmuna | Kermavaahto | Tuorejuusto | Muut maitotuotteetLiivate
Erityisruokavaliot: Gluteeniton | SoijatonPalmuöljytön

keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Muutin Ohioon!


Täällä sitä nyt ollaan, ihan oikeasti Ohiossa! Muutin tänne juuri puolisoni kanssa, ja täällä olisi tarkoitus viihtyä vähän pidempään. Pää on vielä aika pyörällä kaikesta uudesta ja erilaisesta, vaikkakin onneksi samaan aikaan kotiutuminen tänne on täydessä vauhdissa. Kevät ja alkukesäni olivat tosi kiireiset, sillä olemme valmistelleet muuttoa tänne puolison työkomennuksen vuoksi. Blogi sekä sen sometilit ovat olleet tuosta syystä tosi hiljaiset, mutta nyt herättelen niitä eloon.

Käythän tilaamassa Youtube-kanavani sekä seuraamassa minua Instagramissa ja Facebookissa! Tarkoituksenani on jakaa monenlaista sisältöä, kuvia ja videoita siitä, millaista on elää ja olla Ohiossa. Olen tietysti myös kiinnostunut kuulemaan toiveitanne siitä, millaista sisältöä minulta haluaisitte blogiin ja erityisesti blogin someihin. Amerikkalaisia leivonnaisia? Kokkailuvideoita? Tuotearvosteluita? Ravintolakokemuksia? My day -tyyppistä sisältöä? Jotain ihan muuta?

Puolisoni tuli tänne tosiaan töihin, mutta itse aion keskittyä housewife-hommeleihin. Koska minulla on nyt kaikki aika maailmassa, voin keskittyä blogiin ja sen someen ihan eri tavalla kuin pitkään aikaan. Olen siitä tosi innoissani! Vaikka nyt asunkin Amerikassa, en ole luopumassa desilitroista ja celsiuksista eli blogin reseptit tulevat jatkossakin soveltumaan sellaisenaan suomalaisiin keittiöihin. Blogi tulee lisäksi pysymään leivontapainotteisena, vaikka tänne välillä kirjoittelenkin myös yleisiä kuulumisia.

Uusi koti lentokoneesta nähtynä.
Ohio on minulle luonnollisestikin vielä aika vieras paikka, vaikka olen ahkerasti etsinyt kaikenlaista tietoa niin sen historiasta, luonnosta, kaupungeista, nähtävyyksistä, ravintoloista kuin ruokakaupoistakin. Olemme Columbuksen metropolialueella, jossa väkiluku on yli kaksi miljoonaa. Columbus ei kuitenkaan tunnu erityisesti suurkaupungilta: pilvenpiirtäjiä on vain ihan muutama ja täällä on paljon maaseutumaista ympäristöä. Jos joku teistä on asunut Ohiossa tai jopa Columbuksen alueella, niin kuulen mielelläni kaikenlaisia vinkkejä! Erityisesti kaikki vegaaniruokaan ja muuhun vegaanielämiseen liittyvä tieto on tervetullutta, sillä ihan perusruokakauppakäynnitkin tuntuvat vielä toistaiseksi aika jännittäviltä – onneksi ihan hyvällä tavalla kuitenkin.

Jään innolla odottamaan, mitä elämä Ohiossa tuo tullessaan. Toivottavasti seuraat mukana!

5 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotikaupunkiin :) Olisi kiva nähdä jos löydät jotain jänniä amerikkalaisia vegaanisia leivonnaisia tai muita tuotteita ja miltä ne maistuvat...:)

  VastaaPoista
 2. My day -videot ja ihan sellainen perusarki kiinostaa kovasti! Mikä Jenkeissä yllättää, mikä ei. Mikä sopeutumisessa on vaikeaa, mikä helppoa.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! My day -postaukset, ravintolakokemukset, kauppalöydökset ja kaikki jenkkiherkut kyllä kiinnostaa normi leivontameiningin lisäksi :-)

  VastaaPoista
 4. Kaupassa käynnit ja tuotetestaukset kiinnostaa! Ulkomailla kaupassa käyminen on aina mielenkiintoista ja on hauska ihmetellä uusia elintarvikkeita. Marketit myös usein kertovat paljon paikallisesta kulttuurista.

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! Toivoisin helppoa kurpitsapiirakan reseptiä. Olen suuri kurpitsapirakan fani, mutta amerikkalaiset reseptit on yleensä sellaisia valmiista aineista tehtyjä ja ne from scratch ohjeet taas aika monimutkaisia ja isotöisiä, joten simppeli, suomalaisista marketeista löytyvistä aineista tehty simppeli autenttinen kurpitsapiirakka ois unelmien täyttymys!

  VastaaPoista