perjantai 25. tammikuuta 2019

Tuulispään kuppikakut Vegemessuilla!


Tänä viikonloppuna Helsingin Kaapelitehtaalla ovat jälleen vuorossa odotetut Vegemessut! En pääse itse logistisista syistä eli väärällä mantereella asumisesta johtuen paikalle, mutta olen kuitenkin hengessä mukana ja auttanut etänä Eläinsuojelukeskus Tuulispään kuppikakkupisteen järkkäilyissä. Tuulispään ständillä on tänäkin vuonna tarjolla villattomien sukkien, korujen sekä monien muiden söpöjen ja hyödyllisten tukituotteiden lisäksi herkullisia kuppikakkuja. Ne ovat kaikki tietysti vegaanisia ja niiden tuotto menee kokonaisuudessaan Tuulispään eläinasukkaiden hyväksi.Löydät reseptit sekä kuppikakkupohjille että kuorrutteille tästä vuoden takaisesta kirjoituksesta. Kirjoituksessa kerron myös siitä, miltä tuntui leipoa ja kuorruttaa 1 400 kuppikakkua!

Ekan kuvan tähti on ihana Nunnu-härkä, joka on asunut Tuulispäässä kesästä 2014 lähtien. Menussa mainittu Pikku Puhuri on Tuulispään oma pieni kahvila-kioski, joka on auki kesäisin, kun Tuulispäässä on vierailupäiviä. Jos haluat Tuulispäähän tapaamaan Nunnua ja muita asukkaita sekä nauttimaan Pikku Puhurin herkuista, kannattaa laittaa Tuulispään Facebook-sivu seurantaan, sillä sieltä saat nopeiten tiedon tulevista vierailupäivistä.

4 kommenttia:

  1. Juuri olen matkalla kotiin vegemessuilta. Ensimmäinen ostos siellä oli tuulispään pisteen kuppikakku, makuna kinuski-suolapähkinä. Oli ihan taivaallisen hyvää!!!

    VastaaPoista
  2. Hieno ja hyvin kuvainnollistava. :)

    VastaaPoista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu