perjantai 8. maaliskuuta 2013

The Human Centipede -kakku


Tämä kakku päätyi erään ihanan Astan 30-vuotissynttäripöytään. Jos et tiedä, millainen elokuva on The Human Centipede ja sinulla on heikko vatsa, heikot hermot tai jotain muuta heikkoa, en suosittele googlaamaan. Olen itse nähnyt leffasta vain trailerin ja se riitti viemään yöuneni, joten en usko koskaan katsovani leffaa tai sen jatko-osia. Kakku sen sijaan oli hyvää koristeistaan huolimatta.



The Human Centipede -kakku
  • Kakkupohjaksi paistoin kaksi pellillistä tätä kakkua, jonka taikinaan lisäsin 0,5 dl kaakaojauhetta.
  • Leikkasin kakun osiin tämän ohjeen mukaan.
  • Kakun kostukkeena käytin kahvia.
  • Kakun alimmaksi täytteeksi laitoin cashewpähkinäsuklaamoussea, jonka suklaana käytin Organican riisimaitosuklaata.
  • Toiseen väliin laitoin paahdettuja pekanpähkinöitä ja kinuskia.
  • Kuorrutin kakun soijavispillä, jolle tein jämäköittämistaikatempun agar agarilla. Myös pursotukset tein jämäkästä soijavispistä.
  • Koristeet on leikattu mantelimassasta.


Ladoin paahdetut pekanpähkinät kokonaisina vieri viereen kakun toisen kerroksen päälle. Tämänkokoiseen kakkuun käytin n. 4 dl pähkinöitä. Kinuskin kaadoin ohuina noroina pähkinöiden päälle, kun kinuski oli ensin hieman jäähtynyt. Tämän jälkeen laitoin kakun jääkaappiin puoleksi tunniksi jäähtymään ja vasta sitten laitoin kakun päällimmäisen kerroksen kinuskin päälle. Tällä varmistelin, että kinuski jähmettyy pähkinöiden päälle eikä imeydy kakkupohjaan.


6 kommenttia:

  1. Oi jestas että sisus näyttää hyvältä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nimenomaan tuo sisus näyttää hyvältä - sen sijaan päällinen on hieman kyseenalainen :D

      Poista
  2. Hyvin iskevä kakku! Silmä pysähtyy sen päällä.

    VastaaPoista
  3. Paska leffa kyllä eikä järkyttänyt juuri ollenkaan..

    kakku voisi maistua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Traileri vakuutti minut tosiaan siitä, että en halua nähdä leffaa - riippumatta sen taiteellisista tai muista saavutuksista ja saavuttamattomuuksista :D

      Poista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu