Satu Saunion vegaaninen leivontablogi

Info | Reseptihakemisto | Täytekakkuopas | Tuulispään leivontakirja
Näin korvaat: Kananmuna | Kermavaahto | Tuorejuusto | Muut maitotuotteetLiivate
Erityisruokavaliot: Gluteeniton | SoijatonPalmuöljytön

maanantai 21. lokakuuta 2013

www.kamomillankonditoria.com

Hankin blogille oman domainin, joten nyt blogi löytyy osoitteesta www.kamomillankonditoria.com (tai vieläkin lyhyemmin eli kamomillankonditoria.com). Koska blogi pysyy edelleen täällä Bloggerissa eikä siirry uudelle serverille tai blogialustalle, toimivat kaikki aiemmin jaetut bloginsisäiset linkit ihan normaalisti. Myös vanha osoite eli kamomillankonditoria.blogspot.fi toimii tietysti edelleen.Blogin oikean laidan teksteissä on myös tapahtunut hieman muutoksia. Poistin tunnisteet sivupalkista ja siirsin ne kokonaan omalle sivulleen Reseptiarkistoon: www.kamomillankonditoria.com/p/reseptiarkisto.html. Siellä voi etsiä reseptejä niiden tunnisteiden avulla joko leivonnaistyypeittäin, ruokavalioittain tai esimerkiksi juhlapäivittäin. Kunhan minulla on vuorokauden verran ekstra-aikaa, lisään tunnisteisiin myös raaka-aineet.

Siirtelin myös blogin teemasivuja, kuten kananmunattomuusopasta, vähän uuteen paikkaan tuossa sivupalkissa, mutta näidenkin pitäisi nyt löytyä entistä helpommin. Huomasin tänään, että blogin sivupalkissa ollut hakukenttä ei taas vaihteeksi toiminut, joten poistin sen käytöstä toistaiseksi.

Jos jokin on näiden muutosten jälkeen täällä hukassa, niin voit kysyä koordinaatteja kommentoimalla mitä tahansa blogitekstiä, lähettämällä minulle sähköpostia (kamomillankonditoria@gmail.com) tai kysymällä asiasta Facebookissa. Otan myös oikein ilolla vastaan kaikenlaisia kommentteja, jotka liittyvät blogin toimivuuteen, luettavuuteen, ulkoasuun ja muuhun sellaiseen.

Kaiken tämän lisäksi odottelen vielä blogille uutta hienoa banneria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti