tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden 2013 suosikkireseptiniTämä vuosi on kohta läpikäyty ja uusi vuosi alkaa. Kaikenlaista mahtavaa tapahtui keittiössä ja sen ulkopuolella tänäkin vuonna, joten kokosin vielä yhteen vuoden suosikkireseptini ja -juttuni.

Ensi vuonna on taas luvassa kaikenlaisia jänskiä suunnitelmia. Heti huomisesta lähtien alkaa Vegaanihaaste, johon toivon sinunkin lähtevän mukaan! Luvassa on päivittäinen uutiskirje vinkkeineen, reseptejä kauppalistoineen, tietoa niin ravitsemuksesta kuin herkuistakin, osallistujien oma ryhmä Facebookissa sekä ikioma tuutori, jolta voi kysyä neuvoja kuukauden aikana. Veganismin kokeileminen on siis tehty nyt äärimmäisen helpoksi.

Kiitos tästä vuodesta ja ihanaa uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Olen miettinyt viimeiset viikot vegaaniksi ryhtymistä ja ainut asia joka on vähän painanut vastaan on ollut se että rakastan leipomista yli kaiken ja ajattelin että siitä ei tulisi mitään ilman kananmunia... (tähän asti olen siis ollut lakto-ovovegetaristi). Mutta löydettyäni blogisi ei ole enää mitään mikä jarruttelisi vegaaniksi ryhtymistäni! :) Kiitos aivan mahtavasta blogista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kuulla :) Toivottavasti blogista on sinulle iloa tulevaisuudessasi!

      Poista

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu