tiistai 7. helmikuuta 2017

Video: pullat


Laskiainen lähestyy, joten pian on aika leipoa pullaa! Vegaaninen pulla on yhtä helppo ja jopa helpompi juttu kuin epävegaaninen, joten kannustan rohkeasti pullanleipomishommiin. Videolta näet, miten leipominen sujuu. Olen koonnut tähän postaukseen erilaisia laskiaispullavariaatioita, jos peruslaskiaispulla kyllästyttää.Blogista löytyy paljon pullareseptejä, jotka sopivat juuri laskiaisen aikaan:


Pullat voi voidella monella eri tavalla. Helpoiten pääsee, kun voitelee pullat kahvilla tai sokerivedellä. Jos haluaa pulliin kiiltoa, voi käyttää vaniljasoijavanukasta. Itse käytän aina agar-agar-hyytelöä, koska minulla on aina kotona jemmassa agar-agaria. Sillä tulee mielestäni paras kiilto ja siihen saa hyvin tarttumaan raesokerit ja muut ripoteltavat asiat. 

Agar-agar-hyytelö pullien voiteluun
  • 1/2 dl vettä
  • 1/4 tl agar-agar-jauhetta tai 3/4 tl agar-agar-hiutaleita
  1. Sekoita vesi ja agar-agar. Kuumenna, kunnes agar-agar on liuennut. Tämän voi tehdä mikrossa, mutta varo, ettei vesi kuohu yli.
  2. Käytä pullien voiteluun.
  3. Jos agar-agar-hyytelö ehtii hyytyä, saat sen uudelleen juoksevaksi lämmittämällä sitä uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

HUOMIO HUOMIO! Blogiin on tullut niin paljon bottien ja huiputtajien kirjoittamia spämmikommentteja, että valitettavasti jouduin laittamaan kaikki kommentit esimoderointiin. Kestää siis aina jonkin aikaa, että kommenttisi julkaistaan. Pahoittelut tästä!

Pyrin joka tapauksessa vastaamaan kysymyksiin pian. Jos asialla on erityisen kiire, voit lähettää kysymyksen myös sähköpostilla kamomillankonditoria at gmail piste com

- Satu